reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

CZESC MAMUSKI!!!!!!!!!
jak wam mineła noc ?
u nas nawet super mała wczoraj tez sama zasneła i to bez klepania wdupcie jestem z niej taka dumna ze szok:szok::szok:,gratuluje wszystkim szkrabom które tez same zasypiaja i wiem jaka to radosc dla was mamuski:-D
Weroniczka trzymam ogromne kciuki za Tadzia mam nadzieje ze wszystko bedzie ok bo jak pisałam moja oliwcia niestety musi nosic pieluche:-(
Kacha super tak trzymaj dalej ciesze sie ze wszystko idzie w dobra strone bedzie dobrze zobaczysz buziole dla ciebie i Oliwierka
Ataata gratuluje sprzedarzy super ci poszło:happy:
Jutrzenka wracaj szybko do zdrówka
wszystkim mamusiom zycze udanego weekendu

reklama
Witajce!!!:-):-):-)

Weroniczka spokojnie, trzymamy kciuki...daj nam znać jak po wizycie:tak:

U nas tez ładna noc, malutki całą przespał, teraz znowu śpi;-)

Miłego dnia :-)

Weroniczka spoko spoko będzie dobrze!! Jesteśmy z Tobą!

Wielki buziak od Wiktorka dla Wszystkich Cioć i Maluszków Na Miłe Dzień Dobry :*
Udanego Weekendu!

Normalnie dziewczynki kamień z serca. Bioderka Tadeuszka są zupełnie zdrowe i tamta lekarka złą diagnozę dała:crazy::crazy::crazy: A tego dzisiejszego lekarza jestem w 100% pewna:tak::tak::tak::tak::tak: Tak więc Tadeuszek już nie musi męczyć się z potrójną pieluchą:tak::tak::tak::tak::tak::tak: Zaraz się pakujemy i jedziemy na wieś i wracamy dopiero jutro wieczorem:tak::tak::tak::tak: Kurde ale ulga dziewczyny.

Acha no i dziękujemy za kciukasy:) Popogły ja zawsze:)

No widzisz Weroniczka, to super, ze wszystko ok :-) Udanego wypoczynku :-)

A nam nocka minęła jak zwykle spokojnie, Młody jak wczoraj zaległ tak się dopiero dzisiaj o 6:45 obudził ;-)

:tak:weronika nie denerwuj sie!!! trzymam kciuki mocno mocno..a staś?? hmm chyba trzeba mu duzo tłumaczyc ,rozmawiac z nim ...chociaz i to nie zawsze skutkuje..pewnie sam z tego wyrosnie.:tak:

a u nas noc minęla calkiem spokojnie...za oknem deszcz tak wiec mamy murowane siedzenie w domu..moze ktoraś z was wpadnie do nas na kawke??:-p w sumie to wszystkie mogłybyście wpaść;-):rofl2:

ooo no widzisz pisalysmy weronika w jednym czasie:rofl2:
tak wiec super ze bioderka zdrowe...mnie czeka kontrola 25 kwietnia mam nadzieje ze bedzie ok bo u nas tez jedno bioderko bylo nie do konca ok:baffled:chociaz lekarz powiedzial ze jak na ten wiek malucha to nie ma powodow do niepokoju..kurde bezsensowni są ci lekarze...echh zobaczymy za 2 tygodnie co mi powie..a tez ide do innego lekarza:tak:

Witam!!!

Ataata gratuluję udanej, aukcji:tak::tak::tak:kurde...niezły interes zrobiłaś:-):-):-)

Kasia masz rację, trzeba żyć dniem dzisiejszym, nie ma co za bardzo w przyszłość wybiegać, bo nikt nie wie co ma w gwiazdach zapisane;-). Super z Ciebie dziewczyna i synka masz cudownego...to jest najważniejsze:-):-):-):-):-)

Viki Roland jest THE BEST:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D...zawsze jak go widzę to płaczę ze śmiechu....hehe...wie, że jest dobry w tym co robi:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
A na kawkę chętnie bym wpadła;-)...ale w niedzielę to Wy do nas wpadniecie:-D:-D:-D...ok???

Elcia super że miałyście taka udaną nockę:-):-)

Weroniczka no widzisz, mówiłam że będzie ok!!! I jest!!!! Super:-):-):-):-)

A u nas ...hmmmm...chyba ostatnio za bardzo moje dziecko chwaliłam...no fakt, że zasnął sam wczoraj, ale dziś obudził się z wrzaskiem już przed 5, potem o 7, 8 i koniec spania.....właściwie to już od piątej nie śpię:angry::angry::angry::angry:....ale cóż:crazy:.
Teraz kima sobie na balkonie, a ja się biorę za sprzątanie i jakiś obiadek....
Miłej soboty;-);-)

reklama
Do góry