reklama
Stefanka wcale że nie!!!! Zapraszamy Cię i liczymy że przyjedziesz

Viki myślę że najprędzej ja do Ciebie bym przyjechała i razem byśmy sobie tęskniły za swoimi mężami....bo mój od poniedziałku będzie jeździł na całe tygodnie i chyba oszaleję w tym domu

...tylko kurcze niedługo do pracy wracam.....

Viki myślę że najprędzej ja do Ciebie bym przyjechała i razem byśmy sobie tęskniły za swoimi mężami....bo mój od poniedziałku będzie jeździł na całe tygodnie i chyba oszaleję w tym domu

hehe stefa w lodzi jest lotniskopowiem ci viki ze jak by w lodzi bylo lotnisko to kto wie...moze bym sie zerwala. ale nie wiem czy bys nie zalowala bo ja duzo jem)

grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
Hej dziewczyny ja melduję się dopiero teraz niestety od 2 dni komputer okupuje mój mąż całymi wieczorami a jak już skończy to i mnie się chce spać
Weroniczka cieszę się że jest ok trzeba zawsze być dobrej myśli
Ja strasznie się bałam jak pediatra wysłuchała szmerki na sercu Kuby dwa miesiące czekaliśmy na wizytę u kardiologa a i tak fuksem tak szybko się dostaliśmy ale na szczęście to nie jest wada serca a szmerki powinny zaniknąć z wiekiem.
Viki ja to ci troche zazdroszczę że twojego męża nie ma ja to już mam swojego powyżej uszu nic nie robi tylko jęczy gorzej niz kuba
z chęcią bym go gdzieś wysłała na jakies 2 tyg żeby mieć spokój w domu;-)
stefanka a w łodzi jest lotnisko ale loty z Dublina więc zawsze możesz przylecieć ja też zapraszam Na kawkę:-)
zresztą miło by się było spatkać że tak powiem w realu z mamusiami z forum:-)
u nas noc może byc do 2 aż 3 pobutki ale od 2 spał pięknie aż do 6 czasem ma takie chwile litości nad mamusią żeby sobie pospała troszke bez pobudek ale i tak wydaje mi się że dopiero co zamknęłam oczy
:-):-):-)
mam nadzieję że u was lepsza pogoda bo tu jest paskudnie mieliśmy iść na spacerek a za to posiedzimy w domciu.
I tak życzę słoneczka dziś lub chociaż jutro

Weroniczka cieszę się że jest ok trzeba zawsze być dobrej myśli
Ja strasznie się bałam jak pediatra wysłuchała szmerki na sercu Kuby dwa miesiące czekaliśmy na wizytę u kardiologa a i tak fuksem tak szybko się dostaliśmy ale na szczęście to nie jest wada serca a szmerki powinny zaniknąć z wiekiem.
Viki ja to ci troche zazdroszczę że twojego męża nie ma ja to już mam swojego powyżej uszu nic nie robi tylko jęczy gorzej niz kuba

stefanka a w łodzi jest lotnisko ale loty z Dublina więc zawsze możesz przylecieć ja też zapraszam Na kawkę:-)
zresztą miło by się było spatkać że tak powiem w realu z mamusiami z forum:-)
u nas noc może byc do 2 aż 3 pobutki ale od 2 spał pięknie aż do 6 czasem ma takie chwile litości nad mamusią żeby sobie pospała troszke bez pobudek ale i tak wydaje mi się że dopiero co zamknęłam oczy

mam nadzieję że u was lepsza pogoda bo tu jest paskudnie mieliśmy iść na spacerek a za to posiedzimy w domciu.
I tak życzę słoneczka dziś lub chociaż jutro

grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hola hola jakie helikoptery tu lotnisko z prawdziwego zdarzenia

reklama