reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
powiem ci viki ze jak by w lodzi bylo lotnisko to kto wie...moze bym sie zerwala. ale nie wiem czy bys nie zalowala bo ja duzo jem :))

Stefanka wcale że nie!!!! Zapraszamy Cię i liczymy że przyjedziesz:-D:-D:-D:-D

Viki myślę że najprędzej ja do Ciebie bym przyjechała i razem byśmy sobie tęskniły za swoimi mężami....bo mój od poniedziałku będzie jeździł na całe tygodnie i chyba oszaleję w tym domu:angry::angry::angry::angry:...tylko kurcze niedługo do pracy wracam.....:crazy::crazy::crazy:

Hej dziewczyny ja melduję się dopiero teraz niestety od 2 dni komputer okupuje mój mąż całymi wieczorami a jak już skończy to i mnie się chce spać:baffled:

Weroniczka cieszę się że jest ok trzeba zawsze być dobrej myśli
Ja strasznie się bałam jak pediatra wysłuchała szmerki na sercu Kuby dwa miesiące czekaliśmy na wizytę u kardiologa a i tak fuksem tak szybko się dostaliśmy ale na szczęście to nie jest wada serca a szmerki powinny zaniknąć z wiekiem.

Viki ja to ci troche zazdroszczę że twojego męża nie ma ja to już mam swojego powyżej uszu nic nie robi tylko jęczy gorzej niz kuba :wściekła/y: z chęcią bym go gdzieś wysłała na jakies 2 tyg żeby mieć spokój w domu;-)

stefanka a w łodzi jest lotnisko ale loty z Dublina więc zawsze możesz przylecieć ja też zapraszam Na kawkę:-)
zresztą miło by się było spatkać że tak powiem w realu z mamusiami z forum:-)

u nas noc może byc do 2 aż 3 pobutki ale od 2 spał pięknie aż do 6 czasem ma takie chwile litości nad mamusią żeby sobie pospała troszke bez pobudek ale i tak wydaje mi się że dopiero co zamknęłam oczy:-D:-):-):-)
mam nadzieję że u was lepsza pogoda bo tu jest paskudnie mieliśmy iść na spacerek a za to posiedzimy w domciu.
I tak życzę słoneczka dziś lub chociaż jutro:happy:

reklama
Do góry