reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

aa dziewczyny mam do was prośbe, damian w poniedzialek chce zakwalifikowac sie do konkursu i musi nauczyc sie wiersza...a ja nie mam pomyslu..moze znacie jakis fajny wierszyk taki inny , mało znany pleaseeeee

reklama
hahaha viki nie widziałam Rolanda nigdy... jest BOSKI!!!:-D Moim idolem był. ale w "Idolu" ten od piosenki "dary losu":-D
A cos mi sie wydaje że miałaś tako? bo one własnie w tych cenach... Ja sprzedałam właśnie wózek Tako Julia z kolekcji limitowanej, za którego dałam 420zł (kupiłam używany ale bez sladów użytkowania, nawet koła były czyste) no i dałam opcje kup teraz za 400zł:tak: pewnie by poszedł za więcej, ale dobre 400zł;-)

jutrzenka wracaj do zdrókwa

Viki idol ja ta lala :-D:rofl2::laugh2:
Kacha super że masz takie podejście do zycia :tak: że jestes optymistką i masz tyle siły i miłości w sobie :tak: jestes moją idolką :tak:

Viki a jaki to ma byc wierszyk? smieszny, poważny, czy na jakąś okazję?

agata ja mialam /mam wozek baby design:-)

a wiersz ma byc obojetnie jaki, tzn bez okazji , bez konkretnej tematyki..chcialam zeby nauczyl sie czego malo znanego..;-)
zaraz pooglądam te stronki.

a co do ROLANDA to jest boski:rofl2:

Witam się z samego rana.

Okropnie się denerwuję tym dzisiejszym badaniem. Normalnie aż mnie brzuch boli. I do tego jeszcze mam problem ze Staszkiem, który zaczął kłamać przy każdej nadarzającej się okazji i nie wiem jak mam go tego oduczyć:no::no::no::no::no::no::no:

reklama
Do góry