Ataata
Grudniowa Mama '07
Szczerze sie przyznam.... stanęła w miejscuataata a jak tam sprawa z zamknięciem działu?
...mam dylemat komu udostępnić....
i zapomniałam jaki tytuł miał być...

ale zaraz sie do tego wezme;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szczerze sie przyznam.... stanęła w miejscuataata a jak tam sprawa z zamknięciem działu?
...

kacha ja właśnie przeżywam to co Ty....
Siedze i becze od 15 minut:--
-( tak strasznie mi źle.... i też niemam komu sie wypłakać, więc siedze i płacze do monitora....
Pisze właśnie z tatusiem mojego dziecka, kłucimy sie, ale wróciły wspomnienia.... i żal że tak sie to skończyło....

Wiem że jemu tez nie jest łatwo ale kasa potrzebna zwłaszcza teraz i trzeba jechać:-( Omina go pierwsze kopniaczk:-( Ehh to niesprawiedliwe żeby teraz cos zarobic to trzeba się rozstać z bliskimi i wyjechać zagranice:-(;(;(;(
@ miesiące to niby długo, ale zleci zobaczysz i potem będziecie już razem;-)
a reszte to wam kiedys opowiem ale na zamkniętym....
i mnie dalej wnerwiał, bo zachowuje sie jak baba
Po czym nagle złości mi przeszły, wysłałam mu fotki mojego brzuszka i rozmowa złagoniała...
i teraz niewiem co zrobić.... bo jak ja wyciągałam ręke na zgode to on nie chciał..... a teraz on wyciąga.... i niewiem czy sie odwdzięczyć i mieć to w nosie, czy zachować jak dorosły człowiek, schować chonor i ambicje do kieszeni i pojechać.... i spróbować.... zobaczyć czy to ma jeszcze jakiś sena, czy jest jeszcze szansa.....