reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dziewczyny czy wam brzuchy już zaczęły rosnąć? Bo ja mam wrażenie że jak ubiorę obcisłą bluzkę to już coś widać. I nie wiem czy to ja przytyłam czy już może być widać.:-)
witam

u mnie to juz bardzo widac bo to moja druga ciaza. przy pierwszej nie mialam prawie brzucha

Ataata...dzieki za dopisanie

strasznie goraco i duszno. mala wlasnie usnela, ja chyba tez sie poloze bo mnie na sen bierze

milego dnia zycze

reklama
A co dzisiaj tak dziewczątka zamilkły?? ;-)
To chyba przez te upały ;-)
A ja mam za to jakiś taki dzień na gadanie... Gadam, gadam i gadam sama do siebie i z Dzidzią gadam ;-)

Normalnie ciezko za wami nadazyc, tak duzo piszecie.Ja sie odzwyczailam bo choc kiedys tez ciagle na bb siedzialam to teraz mam malutko czasu ze swoim skarbem(czyt. jedenastomiesiecznym synkiem torpeda):-DMowie wam swiat odmienia sie i wywraca o 180stopni z maluszkiem.I wiecie co? to jest to czego mi zawsze w zyciu brakowalo:tak:
Ja dzis bylam na tym USG i naszczescie wszystko jest O.K. Malenstwo macha nogami i lapkami jak szalone, lekarz zrobil kilka zdejc ale sa w beznadziejnych ujeciach wiec chyba oszczedze wam glowienia sie nad tym co one przedstawiaja i nie wkleje ich do galerii.
Ataata kalendarz ciazy jest swietny odrazu dodalam go do ulubionych i teraz bede sledzic na biezaco jak rosnie dzidziek;-)Wiesz co jesli chodzi o liste grudniowych mamus to niestety chyba bedziesz musiala wyrzucic suwaczki bo one zajmuja duzo miejsca:baffled: Ja prowadzilam liste lipcoweczek 2006 i powiem Ci ,ze tam byly tylko Nicki i terminy porodow bo w koncu dziewczyn bylo dobrze ponad 20 jak nie jeszcze wiecej:sorry2: fakt ,ze tylko niewiele z nich sie udzielalo na forum po dopisaniu do lity ale prosily zeby je dopisac to dopisywalam.
A no i bym zapomniala WITAM NOWE MAMUSIE:-):-):-)

No to świetnie Aneczka, że na usg wszystko dobrze:tak:
Ja juz czekam na moment kiedy cały swój czas będę poświęcała maleństwu....pewnie wtedy bedę narzekała na brak czasu i zmęczenie...:-D

Uciekam, bo u nas burza sie zbliża...

papapapa:happy:

hej, no a u mnie w lodzi po raz kolejny przeszla taka burza ze szok...
no i przez to nastapila jakas awaria i nie miałam prądu od 13 do teraz, masakra
do tego damian dostal 38 temperatury.. podejrzewam ze po szczepieniu bo wczoraj dostał 3 szczepionke przeciw kleszczowemu zapaleniu opon mozgowych,

no a do tego krew z nosa - ma słabe naczynka i chyba tydzien temu mowilam mojej mamie przez telefon ze od pol roku spokoj i ze moze z tego wyrósł... ..tymczasem dzis siedzimy na dywanie, układamy puzle a tu fontanna...ale jaka... poczatkowo panikowałam, pamietam ze za 1 razem wezwałam pogotowie bo dostal krwawienia podczas snu i gdy sie obudzil pluł krwią bo ta z nosa przeleciala juz do gardła...
widok drastyczny...
teraz przynajmniej wiem jak sie zachowac...

mam nadzieje ze z wiekiem mu to przejdzie

a co u was? jak sie czujecie bo mnie ten upał wykancza...normalnie tesknie za jesienią....echhh

Viki31 a byłaś z synkiem u laryngologa jedna z moich niuniek też miała krwawienai z nosa nieraz było ze przez tydzień dudziął sie w nocy bo krew jej leciałą i w zwiazku z tym miała przypalane naczynka z tej dziurki z ktorej jej ciagle krew leciala i dostalam tez od niego recepte na krople , ktore mialam nanosic na tamponik zrobiony z waty i do nosa wsadzac- te krople sprawialy ze krwotok sie zatrzymywal moja niunia wtedy była tez w wieku twojego synka

patipaula byłam u laryngologa , nawet dwoch, naczynka słabe ale lekarz tez przepisal krople , rutinoskorbin i prosil o obserwacje, bo jesli tak byloby dalej tez byly prognozy na wypalanie naczynek ale faktycznie krwotoki ustapily i bywaly rzadziej, pozniej poszlam do innego no i ta sama diagnoza, nawet opowiadal ze jego syn tez tak mial i mniej wiecej w wieku 8 lat samo mu przeszlo.

ale wiesz, teraz to juz mnie nie przeraza, wiem co robic i nie panikuje, tak ze spoko, a i moj maly wszystkich wokol uspakaja bo juz wie ze to nic takiego strasznego, kiedys w przedszkolu sie zdarzylo ze panie wezwaly pogotowie ze strachu a mlody stal nad zlewem i krzyczal ze zaraz samo mu przejdzie, ze nie potrzebuje lekarza:):-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry