reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dota oczywiscie poprzytulam telefonicznie mojego meża nie twojego zeby bylo wszystko jasne i nie bylo niedomowien bo jakos tak nijak to napisalam hahahaha:-D:tak::-):-p:cool2:

reklama
z tymi ruchami dzidziusia, to ja nie wiem czy to moze byc prawda tak wczesnie, ale mi sie wydaje ze juz cos czuje. czasem tak siedze i nagle cos sie tak jakby hmmm zakotluje:shocked2::shocked2::shocked2:
ale z tego co widzialam na usg to brzdac mocno potrafi sobie kopnac nozkami.
choc nie wiem czy to nie za wczesnie, moze mi sie wydaje.
w ogole to ja nie bede sprawdzala plci - troche smutno, bo z tego co widze, to bede niedlugo jedyna mowiaca wciaz "maluszek" :-):-) no ale tak wolimy. a zwlaszcza tatus uparciuch.
w ogole to ja ostatnio kupilam sukieneczke - afirmuje dziewczynke :-D:-D i mowimy do niej "Lucja" :-):-)
troche mi smutno, ze nastepne usg dopiero w sierpniu, moglabym je ogladac caly czas.
i zazdroszcze wam, ze juz wam rosna brzuszki bo mi na razie to nie chce ruszyc do przodu :baffled:
aha, i chyba za kare ze w 1 trymestrze prawie nie mialam mdlosci, to teraz od rana sie mecze :sorry: ale to moze przez te pogody/

ataata dobrze ze idziesz prywatnie, bedziesz spokojniejsza bo wiem jak ja sie denerwowalam,mam nadzieje ze tatus sie wykarze w sprawach finansowych a jak nie to za łeb go....
viki szkoda słów :wściekła/y:prosić sie nie bede a ten dupek sie nie domyślił, co wczoraj mu dzwoniłam i mówiłam ze koniecznie musze zrobic to usg a na fundusz raczej lipa. No i dzwonnie dzis do niego i m ówie, ze jednak na fundusz nie zdąże bo terminy, a ten ****** do mnie "no trudno, nic nie zrobisz jak takie terminy":wściekła/y:
No mówie Ci płakać mi sie chce...:-(
Ale przynajmniej utwierdziłam sie w przekonaniu, że jednak zostane samotną mamusia, bo na siłe z takim dupkiem to ja nie będe:-(

Dziewczyny co do tych ruchów to zobaczcie w kalendarzu BB.... Już od 14tyg można wyczuć.... więc soida ty jestes już w 16, viki w 14 to pewnie obydwie czujecie.
Ja jak na razie nic nie czuje:-(;-)

Kacha Musi i mam nadzieje, że będzie;-) (Ja ide w ostatnim terminie 13t5d)

Na kiedy masz termin??? Hmm miałaś @ 12marca więc pewnie na 19 grudnia:confused::confused::confused: -Zgadłam???
Bo ja miałam @ 15marca i termin mam na 22 grudnia;-)
Twój bobasek jest starszy od mojego o jakieś 2-3dni bo ja swojego poczęłam 30 marca:-p

A wogóle to jaz pisałam, ale chyba niechcesz.... Jeszcze raz: Wpisać Cie na liste grudniowych mamusiek???

Nie zauważyłam tego postu o wpisie ;)
Jak najbardziej wpisz mnie na listę :-)
A termin mam ustalony na 19 grudnia, hehehe ciekawe jak na to wpadłaś ;-)

Ale przynajmniej utwierdziłam sie w przekonaniu, że jednak zostane samotną mamusia, bo na siłe z takim dupkiem to ja nie będe:-(

Dziewczyny co do tych ruchów to zobaczcie w kalendarzu BB.... Już od 14tyg można wyczuć.... więc soida ty jestes już w 16, viki w 14 to pewnie obydwie czujecie.
Ja jak na razie nic nie czuje:-(;-)

Ataata to będą nas dwie samotne mamusie...
Ale lepszy jest taki fakt niż związek na siłę jak napisałaś...
I wiesz, jak teraz z perspektywy czasu patrzę na mój związek to chyba nie żałuję, że *** potraktował mnie tak jak potraktował...
Prędzej czy później zakończyłoby się to łzami...
Teraz musimy się cieszyć, że przynajmniej jedna rzecz tym *** wyszła w życiu ;-)
Teraz mamy nasze maluchy i to one są najważniejsze:-) A im jeszcze kiedyś los się odwdzięczy...

Jeśli zaś chodzi o ruchy dziecka to być może jakieś schizy już łapie, ale ostatnio bardzo często czuję w brzuchu takie mrowienie, jakby coś mi się tam przelewało ;-)
Ja sobie jednak tłumaczę, że to już maluch powoli daje o sobie znać ;-)

kacha jeszcze tak:
Imię
Gdzie mieszkasz

Podaj to Cie wrzuce na liste;-)

Dziewczyny a wogóle to pomyślałam żeby stworzyć wątek z takimi przydatnymi nam linkami.... Co wy nato...? Wszystkie potrzebne rzeczy by były na swoim miejscu, zawsze pod ręką;-) A każda z nas by tam dorzucała kolejne linki jak kiedyś znajdzie coś fajnego...

A tu link do świetnego kalędarz ciąży: kalendarz ciąży ze zdjeciami

Ataata to będą nas dwie samotne mamusie...
Ale lepszy jest taki fakt niż związek na siłę jak napisałaś...
I wiesz, jak teraz z perspektywy czasu patrzę na mój związek to chyba nie żałuję, że *** potraktował mnie tak jak potraktował...
Prędzej czy później zakończyłoby się to łzami...
Teraz musimy się cieszyć, że przynajmniej jedna rzecz tym *** wyszła w życiu ;-)
Teraz mamy nasze maluchy i to one są najważniejsze:-) A im jeszcze kiedyś los się odwdzięczy...

kacha wszystko pięknie ładnie tylko ja zostałam totalnie bez kasy...:-( Nie mam pracy (nie miałam, bo twierdził, że jak dla niego pracować nie musze) a pozatym mieszkałam w Kalwarii a tam pracy nie znalazłam, no i teraz jestem w Krakowie na utrzymaniu rodziców którzy sami ledwo wiążą koniec z końcem, no i tak mi głupio i przykro.... a ten ***** nawet sie nie domyśli ani nie zapyta czy nie potzrebuje na jakieś badania czy coś...:-(
No ale jakoś to będzie.... musi być....
Jutro jade sie wyprowadzić tak już ostatecznie, bo moje bety nadal są w Kalwarii.
Klamka zapadła, jutro jest sądny dzień...
No ale cóż taki los:-(

kacha wszystko pięknie ładnie tylko ja zostałam totalnie bez kasy...:-( Nie mam pracy (nie miałam, bo twierdził, że jak dla niego pracować nie musze) a pozatym mieszkałam w Kalwarii a tam pracy nie znalazłam, no i teraz jestem w Krakowie na utrzymaniu rodziców którzy sami ledwo wiążą koniec z końcem, no i tak mi głupio i przykro.... a ten ***** nawet sie nie domyśli ani nie zapyta czy nie potzrebuje na jakieś badania czy coś...:-(
No ale jakoś to będzie.... musi być....
Jutro jade sie wyprowadzić tak już ostatecznie, bo moje bety nadal są w Kalwarii.
Klamka zapadła, jutro jest sądny dzień...
No ale cóż taki los:-(

Ataata, co nas nie zabije to nas wzmocni...
Sytuacja rzeczywiście ciekawa nie jest, ale przecież zawsze musimy dać radę...
Nie możemy się poddawać, bo mamy dla kogo walczyć i żyć :)
Jeszcze kilka dni temu też miałam takiego doła, a wczoraj jakoś tak nagle świat wydał mi się piękny...
Musi być dobrze, bo innego wyjścia po prostu nie ma;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry