reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ataata...pisze teraz troche spozniona bo mialam egzamin i musialam kuc wiec nie ialam czasu do zagladania na BB

Imie:Iwona
maluch sam się o siebie zatroszczył ;)
Lublin

dzieki za dopisanie

Ataata...mam nadzieje, ze los sie jak najszybciej do ciebie usmiechnie i stniesz na nogi. zycze duzo szczescia i rdosci, dasz rade

reklama
ataata, super ten kalendarz ze zdjeciami!! ale jak oni je robia???? sa takie ostre!:szok::szok::szok::szok:
jesli chodzi o faceta to trudno mi sie wypowiedziec o takiej sytuacji, ale wierze ze bedzie dobrze!! ja jestem strasznym "mazgajem", bez emocjonalnego pogotowia 24 na dobe byloby mi ciezko. ale chociaz rodzine masz blisko!! my w krk sami, na razie bez stalej pracy, ale powoli sie krystalizuje. kurcze, wszyscy sobie daja jakos rade, nie moze byc inaczej :-)

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy ;-)

Kurcza jestem wściekła :wściekła/y::baffled:
Cholerka dopisałam kache i asmodis do listy i mi miejsca brakło!!!:wściekła/y:
Musiałam usunąć tekst o tym ile sie starałyśmy o bobasy i jeszcze wszystko uszczuplić i ledwo ledwo mi sie zmieściło!!!
Jak przyjdą nowe grudniówki, to chyba bede musiała kasować nawet nasze dane typu: imie, wiek i miejsce zamieszkania!!! Porażka!!!
Taka coraz brzydsza ta lista sie robi:wściekła/y::baffled::-(:-D

Witamy wszystkie Mamusie i Bobaski kolejnego słonecznego upalnego dzionka :)
Życzymy Wam, żeby upłynął on w jak najprzyjemniejszej atmosferze i bez żadnych dolegliwości ciążowych ;-)
Kasia i Kornelia/Oskar ;)

Witam szanowne Panie. Jestem tu nowa więc napiszę może coś o sobie. Jestem mamą Stasia ( 2 latka) no i w grudniu będę znów mamą. Bardzo się cieszę z tego powodu i już nie mogę się doczekać kiedy maleństwo zacznie mnie kopać;-)

dziewczyny czy wam brzuchy już zaczęły rosnąć? Bo ja mam wrażenie że jak ubiorę obcisłą bluzkę to już coś widać. I nie wiem czy to ja przytyłam czy już może być widać.:-)

reklama
czesc mamuski:)

weroniczka witaj i rozgosc sie na dobre:tak:

ataata no ten dzial z linkami calkiem fajowy - gratuluje, a tak poza tym to nie przejmuj sie tym "panem" (czytaj jak chcesz), to jego dziecko i skoro nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci to chyba wszystko jasne ze zycie z takim facetem nie ma sensu...wiec podjełas słuszna decyzje a jestes piekna i mloda i jeszcze nie jeden amant sie znajdzie, ktory bedzie chcial stworzyc wspanialą rodzine... mowie bo wiem cos na ten temat....
tak ze badz dzielna i dumnie wypinaj brzusio;-)

a wogole zapomnialam wam wczoraj napisac ze w ciagu tego miesiaca schudłam prawie 2 kilo!!:szok: ostatnio jak bylam u lekarza i jak sie wazylam to przybyl mi nicały kilogram tymczasem teraz dwa kilo mniej:szok:

dzidzius wyciaga ze mnie co dobre:tak:

buziam was na dzien dobry i zycze wszystkim milusiego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry