reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Co do smoczkow to ja mam butelki i smoczki tomme tippie i jestem zadowolona.
Do kaszki kupilam wieloprzeplywowe ale one sa inne niz te z aventa i wlasciwie chyba maja jeden przeplyw, tylko zalezy jak dziecko mocno ssie.
No ale wczoraj porazka bo kupilam mleczko AR i dodalam kaszki zrobily sie grudki bo to mleczko jest takie bardziej jakby klejace i musialam dac cyca.Dobrze ,ze byl ten cyc ;-):-D

reklama
ewedia nie chce cie martwic ale u nas przz 4 dni było piekne usypianie na dobranoc a dziś taki bunt że masakra:-D ale Gratuluje i mam nadzieje ze u was juz tak zostanie:tak:

grzechotka ja mam tą butle z łyżeczką, narazie lezy i sie kurzy bo co ja mam jej z tego podać:sorry2: deserku to za mało je żeby sie babrac z tą butelka:-D

viki myśle że 3+ wam podejdą, a na jakich Pablo je samo mleczko?? na 0+???:szok: ale nawet jak je na 0+ to 3+ do kaszki spokojnie, bo one są takie że z nich ta kaszka nie kapie jak butle przechylisz wiec nie leci mocno:tak:

jutrzenka to fajnie ze imprezka udana a Kubulek grzeczny... no ale kiedy on był niegrzeczny.. nigdy.:-D

aneczka ja mam tommee tippee i na smokach nr 2 kaszka sie zatyka, a te co ty masz wieloprzepływowe to kaszka leci??

ewdedja no to gratulacje ;-)
u nas też mały lula
usnął przy cycuszku
jutrzenka dobrze, że wszystko się udało
czekamy zatem na fotki!

viki wspólczuje Ci, niestety nie pomogę Ci, nie mam doświadczenia smoczkowego :no:

Dotka widze, że nasi chłopcy "biegają" w tych samych butkach ;-)

JA kupiłam z lovi taka butelkę sylikonową z łyżeczka wbudowaną jak się naciska to na lyżeczkę wylatuje odpowiednia ilość kaszki albo zupki może to będzie wyjście??

nie no az tak zle to nie jest..cos tam zjada zawsze wczesniej jadł z nuka do papek i bylo w iare tak ze spoko... tylko dziewczyny zachwalały tak trójprzepływowy aventa ze kupilam i okazał sie porażką. :tak:

sylwia fajne te niki:tak:

jutrz\enka no super ze inprezka sie udała i kubus byl grzeczny. czekamy wiec na foteczki:tak:

a przed chwilą dzwonil moj mąż..i wygadal sie ze kupił mi prezent przez neta i jutro powinna przyjsc paczka:-p ale za chiny nie chcial wygadac co to jest;-)

a ja mam pytanie z innej beczki właśnie wygrałam swoja pierwszą licytacje na allegro nigdy nic nie kupowałam tam więc co dalej tam nie ma żadnego num konta jak mam wysłać kasę:baffled::baffled:

viki myśle że 3+ wam podejdą, a na jakich Pablo je samo mleczko?? na 0+???:szok: ale nawet jak je na 0+ to 3+ do kaszki spokojnie, bo one są takie że z nich ta kaszka nie kapie jak butle przechylisz wiec nie leci mocno:tak:

dokladnie do butelki dołaczony byl smoczek 0+ i takim je mleko , ale z tego co patrzyłam tam nie ma wiekszego tzn nie ma 1 ani 2 tylko kolejny jest 3+..no chyba ze sie myle....tego 3 + jeszcze nie probowalam, zobaczymy jutro.
jeszcze musze chyba wrocic do kaszki jablkowej bo ta bananowa chyba mu tez nie podeszła...:crazy:

grzechotka, powinnas dostac maila z nr konta:)
a jak piszesz posta to nie musisz pisac jeden pod drugim tylko w tym pierwszym masz opcje edytuj i wtedy mozesz dopisac to jedno zdanie:))))

Ooooo Viki jakiego masz kochanego meza:-):tak: Teraz spac nie bedziesz mogla:no: Jutro odrazu pochwal sie co to za prezent:-)

Grzechotka ja Ci nie pomoge bo na allegro tez nic jescze nie kupowalam

Jutrzenka fajnie ze imprezka Wam sie udala. A Kubus grzeczny bo On inaczej nie potrafi:-);-)

a ja mam pytanie z innej beczki właśnie wygrałam swoja pierwszą licytacje na allegro nigdy nic nie kupowałam tam więc co dalej tam nie ma żadnego num konta jak mam wysłać kasę:baffled::baffled:

powinnaś na skrzynkę dostać meila z info nr konta
jesli nie dostałaś to napisz do sprzedawcy prośbę o namiary

Viki ;-) no to super ;-) fajne takie niespodzianki ;-)

reklama
Do góry