reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
potwierdzam słowa doty:zawstydzona/y:
mi tez zdarza sie kupic cos na allegro ale tylko wtedy jak valdi jest na statku bo zawsze ciezko wybrac mi sie gdzies dalej z 2 dzieciakow..tym bardziej ze rano damian ma szkole pozniej treningi...a w weekend zwyczajnie nie chce mi sie jezdzic po sklepach...

Och ja tez jestem maniaczka allegro wlasnie z przymusu.Do centrum musze jechac autobusem a z dwojka to wydaje mi sie narazie niemozliwe.Bylam w sobote z moim starszym synkiem w centrum handlowym autobusem i powiem wam ,ze zmeczylam sie jak glupia.Jego ciagle za raczke trzeba mocno trzymac bo inaczej leci jak z procy wystrzelony:tak::-D Zalowalam ,ze nie wzielam smyczki bo mam taka do przypinania jego raczki do mojej. Mowie wam cyrk.Usmialam sie i nabiegalam za nim bo w sklepie to czasem na sekunde go puszczalam i zaraz bieglam za nim zeby go zlapac.To jest kochany diabelek.Wbiegal do sklepow i smial sie do ekspedientek albo tanczyl do muzyki w sklepie.
No i tak sie rozpisalam o starszym synku przez to allegro :zawstydzona/y:;-):-D

reklama
viki ;-) ty wiesz co...:laugh2:
a co do smoków to ja pisze nr 1 = 0m+ a nr 2 = 3m+;-)

a ja jutro jade do siostry z Daruchą... zobaczymy co ona na podróż ponad godzinna samochodem, bo do tej pory 5 min jaza samochodem do lekarza i były cyrki że hej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry