ewedja
Mamusia synusia :)
Witam wszystkich u nas dzis ciezka noc maly po szczepionce goraczkowal wiec nie za bardzo sie wyspalam i dopiero sie dobralam do kompa i musze nadrobic prawie 20 stron szok jak wy to robicie 

WSZYSTKIEGO NAJ DLA JUBILATOW!!!!!!!!!!!!!!!!
jutrzenka korzystam z twojej podpowiedzi i jade na dwa okna, moj maly jak do tej pory widzial swoje nozki i strasznie go interesowaly a teraz ich zasmakowal ciekawe co nowego wymysli; fajna ta twoja mata; ja mam taki sam problem z karmieniem malego ze popycha sobie raczkami zupke

i pozniej wszystko brudne, dlatego staram sie ubierac go w te sam ubranka do jedzenia, ja tez mam lovele do bialego i piore w 60 stopniach
ataata wozek ekstra, i super interes zrobilas GRATULUJE, mata Ewci tez swietna, tylko moje dziecko by na niej za dlugo nie polezalo

viki nie zalamuj sie moze sie jeszcze wyjasni; ja mam ochraniacz na nozki ale z niego teraz praktycznie nie korzystam, ale to dlatego ze moje dziecko jest strasznie gorace i nie lubi byc pookrywany
stefanka ja to pamietam jak przez mgle jak kolejkami szlismy do przychodni zeby sie napic, ja mialam wtedy 2.5 roku
monia u nas mleko 2 jest prawie od poczatku kwietnia, jak zaczelam wprowadzac to mieszalam z 1 i po kilku dniach przeszlam calkowicie na 2, nasz maly poprostu straszny zarlok jest i on na przyklad samego mleka nie wypije musi byc choc troszke zageszczone kleikiem, a wazy juz prawie 8 kilo

aneczkak super sprawa nie widzialam wczesniej takich sliniakow
no i udalo mi sie nadrobic, zaraz ma przyjsc do nas znajoma wiec pewnie jak siade wieczorem to znowu bede miala pelno do nadrobienia

WSZYSTKIEGO NAJ DLA JUBILATOW!!!!!!!!!!!!!!!!
jutrzenka korzystam z twojej podpowiedzi i jade na dwa okna, moj maly jak do tej pory widzial swoje nozki i strasznie go interesowaly a teraz ich zasmakowal ciekawe co nowego wymysli; fajna ta twoja mata; ja mam taki sam problem z karmieniem malego ze popycha sobie raczkami zupke

i pozniej wszystko brudne, dlatego staram sie ubierac go w te sam ubranka do jedzenia, ja tez mam lovele do bialego i piore w 60 stopniachataata wozek ekstra, i super interes zrobilas GRATULUJE, mata Ewci tez swietna, tylko moje dziecko by na niej za dlugo nie polezalo

viki nie zalamuj sie moze sie jeszcze wyjasni; ja mam ochraniacz na nozki ale z niego teraz praktycznie nie korzystam, ale to dlatego ze moje dziecko jest strasznie gorace i nie lubi byc pookrywany
stefanka ja to pamietam jak przez mgle jak kolejkami szlismy do przychodni zeby sie napic, ja mialam wtedy 2.5 roku
monia u nas mleko 2 jest prawie od poczatku kwietnia, jak zaczelam wprowadzac to mieszalam z 1 i po kilku dniach przeszlam calkowicie na 2, nasz maly poprostu straszny zarlok jest i on na przyklad samego mleka nie wypije musi byc choc troszke zageszczone kleikiem, a wazy juz prawie 8 kilo

aneczkak super sprawa nie widzialam wczesniej takich sliniakow
no i udalo mi sie nadrobic, zaraz ma przyjsc do nas znajoma wiec pewnie jak siade wieczorem to znowu bede miala pelno do nadrobienia

Młody po super przespanej nocce wogóle nie chce spać, śpiący jest jak nie powiem co, ale cały czas walczy ze sobą i wprowadza nerwową atmosferę... Marudzi, marudzi i już nawet gadanie Go nie uspokaja i pozytywki...A mi się już oczy zamykają...