Weroniczka
Klub grudniówek'07
Agata żal się ile wlezie bo jak nie nam to komu??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i tak tu wrócisz...![]()
ale na momencik i w pilnej sprawie:

i była bym wdzięczna za to...

...tak wiec nie wiem, ale nie przejmuje sie juz tym, bo na szczescioe mlody sie nie wybudza i jak zje to spi dalej.![]()
najważniejsze że od razu zasypia i nie trzenba Go w nocy uspokajac:-)trzymajcie kciuki facet w niedziele przychodzi ogladac mieszkanie przyjezda tylko na kilka dni z usa i chce szybko kupic mieszkanie za gotowke boze ob y to byl on

i mam pytanie do mam karmiacych nocą..czy po karmieniu bierzecie malucha do odbicia???

:-)
A jeśli chodzi o nowe tematy to hmmm narazie nic mi do głowy nie przychodzi ale nie spocznę dopóki czegoś dla Ciebie nie wymyślę
;-)

R chory, moja mama też nie najlepiej sie czuje a do tego kuzynka z mężem mieli wylądowac właśnie u nas na lotnisku a ciągle są w PL

spóźnili się na samolot
przebukowali bilet i będą jutro rano ale 300km stąd:-Vikuś dzięki za info ;-) no to wiem jaki następny zakup będzie dla mamusi ;-)
Weź mi plis tylko model tego cacka wpisz, co? ;-)