reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

czesc kochane

ja tylko tak na chwilke sie przywitac, bo zaraz ruszam do warszawy:-) i na szczescie jest pochmurnie i chyba nie bedzie upału.
życze wam miłej soboty

sciskam was
ps. mialam wstawic fotki...ale wczoraj byla taka burza w lodzi ze przez kilka godzin wieczorem nie mialam prądu, ale obiecuje na dniach to zrobic.
trzymajcie sie

reklama
asmodis
W dniu Twych urodzin życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze,
radosnych i pogodnych dni, pełnych szcześcia i miłości.
Aby każdy nadchodzący dzien był tym najwspanialszym dniem w życiu
i zawsze otaczali Cię kochający ludzie.
kwiaty_bukiety_016d.jpg

ależ tu dzisiaj pustki. A ja czuję się kiepściutko. Jest mi słabo i co chwilkę mi nogi cierpną. No i jestem potwornie śpiąca ale spać nie mogę bo muszę patrzeć na Stasiulka.

czesc dziewczynki
Ataata ty tez napewno poczujesz tylko musisz sie skupic:-):-) to jest takie delikatne uczucie u mnie, najczesciej jak siedze bo chyba wtedy sie wierci bo ma malo miejsca, albo jak leze. ale wiesz czytalam ze te pierwsze odczucia nazywane sa ''rybim ogonem'' czy jakos tak bo naprawde sa podobne to tego jak bys miala rybke w brzuchu i by plywala hehe.
asmodis sto lat !!! nie rozpisuje sie ale wiadomo ze zycze wszystkiego naj.
dota dzieki za pomoc w rozpoznaniu :-)

my dzis zrobilismy delikatny wypad na sklepy do exeter a tam tlumy ludzi i turystow w sklepach bo juz sie obnizki zaczely. bylo ciezko ale na szczescie ja uwielbiam zakupy. moge pochwalic upolowaniem kremu shiseido za jedyne 5£:-) ogolnie staralam sie nie wydawac duzo bo zbieramy na auto i juz w przyszlym tyg. bedziemy starali sie je kupic :-D
pozdrawiam serdecznie

Witam! wszystkie grudnioweczki:-)
Dotaz a do jakiego lekarza chodzisz? chodzi o nazwisko i ew. namiary;-)
Viki to juz pewnie z mezulkiem szaleje;-)
Weroniczko ja tez sie dzis kiepsko czulam ale mi przeszlo jak polezalam.musialam na chwile Witka sprzedac bo wiadomo z malym to sie nie da ;-)Niestety niedawno objadlam sie jak durna golonki i teraz znowu zdycham:rofl2::-D

reklama
Dziewczyny, Stefanka chciałam sie pochwalić że czuje mojego malucha!!!!:szok:
Nareszcie!!!
A wogóle to czułam go już wcześniej pare razy, ale nie byłam pewna czy to to...
Więc tak:
w ciągu dnia czuje takie bulgotanie, falowanie, pływanie tej rybki w moim brzuchu, a rano dostałam kilka, a po obiedzie kilkanaście kopniaków:szok:
Ależ uczucie... normalnie w jednym miejscu kilka razy pod rząd dostaje "buta" od malucha:-D rewelacja, takie puste, tępe uderzenie, jakby mi jakiś bąbelek w brzuchu pękał;-)
No i tak jak stefanka mówisz, kopniaki wyczówam tylko wtedy jak siedze lub lerze i sie nie ruszam, a bulgotanie to nawet jak chodze:tak:

Ale sie ciesze, ajk waryjatka jakaś:-D:-p:-D

Do góry