reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kacha_wawa mnie też się marzy usg 3D ale to jak dla mnie zbyt duże obciążenie finansowe. Ale gdybym dostała taki zastrzyk gotówki to napewno bym poszła.

reklama
DotaZ gratuluje Krzysia:-):-):-) a mozesz mi powiedziec gdzie robilas usg z filmikiem i ile zaplacilas? bo ja sie zapisalam na usg ale chyba bez filmiku i bez 4d:dry: Wszystko dlatego ,ze zadzwonilam i pielegniarka z rejestracji powiedzial,ze jej lekarz raczej nie robi 4d bo to duza dawka promieniowania dla dziecka:confused::shocked2:nigdy o tym nie slyszlam i troche mnie to przestraszylo.sama nie wiem bo jak bylam w ciazy z Wiciem to mialm filmik z takim nagraniem:zawstydzona/y:
Viki no to juz chyba siedzisz jak na szpilkach co? a moze te piersi to Ci urosly z radosci ,ze maz wraca hihi;-)zartuje oczywiscie:-D
mamoFilipa witamy wsrod grudniowek.wpadaj kiedy chcesz bo mozesz przeciez tez okazac sie jedna z nas;-):tak:

witam

nadrobie zaleglosci poznym wieczorkiem bo mam sporo pracy w domu a mala nie spi i teraz mi nie da szans na przeczytanie co i jak

wszystko napisze pozniej

zycze milego dnia

Rowniez witam w ten pochmurny u mnie poranek:)!!!!!
Ale sie u Was dzieje!!!! Ciesze sie dziewczynki, ze Wam badania dobrze poszly i, ze dzidziulki zdrowo rosna!:) I gratulacje dla Doty, o ile sie nie myle druga mamuska (po Kasi), ktora wie kto tam w jej brzuszku mieszka:)
Viki domyslam sie jaka musisz byc szczesliwa:) Mila i pelna wraszen sobote juz masz gwarantowana:tak:
Witam rozdarta na listopadowko-grudniowki mameFilipka:-) Z tymi miesiacami ciazy, to chyba masz racje, bo jak tak analizowalismy z mezem tygodnie przebytej ciazy i te pozostale do jej konca, to jak byk wychodzilo te 10 mieciecy, az sie maz ze mnie smial, ze jakias dziwna ciezarowka jestem i troche nas to zdziwilo:-)

Aneczka mój lekarz podczas każdej wizyty robi mi usg i nagrywa filmik, tylko to jest zwykłe usg, zawsze płacę taką samą cenę 100zl:tak:

Hej mamuśki!:-DA u nas gorąco, nic się nie chce robić,głowa mi pęka a nic mi nie pomaga z moich sprawdzonych sposobów.:no:Mcie jakąś dobra radę?Nie chcę brac tabletki, bo w szpitalu jak lezałam to mnie wystarczająco nafaszerowali.A tak wogóle to mam termin na 4 stycznia, ale nigdy nic nie wiadomo:confused:, u mnie w rodzinie wszyszy rodzą się przed czasem.To mój pierwszy dzidziuś, jeszcze nie znam płci, bo moje maleństwo wczoraj na badaniu spało w najlepsze i to w dodatku pupą do góry i nie dało się podejrzeć w żaden sposób:-(, a następna wizyta dopiero 28 sierpnia ale za to 3D.:laugh2:

hej esti, no to fakt, ze możesz urodzić w grudniu:-)bo w sumie 4 styczen to nie taka straszna różnica.

a u mnie zapowiada sie na burze, jest ciemno jakby juz była 20 godzina poza tym jest tak parno, że nie ma czym oddychac.
tak sobie dzis pomyslałam ze jeszcze nie ma mnie w albumie rodzinnym:-) wiec jak damian zaśnie postaram sie poszukac foteczek mojej rodzinki.

a jak wam mamuśki mija piatek?

moj dzidzius chyba zaczyna dawac o sobie znac :-):-):-)
to znaczy mam uczucie ze mi motylki w brzuchu lataja albo ze rybka mi plywa...jak myslicie te laskotki to dzidzius??

Stefanka na to wygląda, na początku jest takie uczucie:-)

Esti ja jak miałam bóle głowy to robiłam sobie zimny okład i leżałam, może i Tobie pomoże

:-)

reklama
czesc, ja tylko na chwile sie zameldowac i wyzalic :-:)-:)-( w niedziele po spacerze okazalo sie, ze mam temperature ponad 39 stopni. zaczelam wymiotowac, no i wiadomo udar. nie pierwszy raz mi sie zdarza, w dziecinstwie reagowalam alergicznie na kazde mocne slonce :-:)-:)-( ale teraz to co innego. w szpitalu zbili mi goraczke, dzidzius wyglada na zdrowego. za 2 tygodnie mam usg kontrolne zeby sprawdzic czy sie prawidlowo rozwija :-( przestal kopac, wiec bez wplywu to na pewno nie jest.
uciekam do lozka. chce tylko napisac- uwazajcie z tymi temperaturami!! ja lazilam w cieniu, sama temperatura wystarczyla :-:)-:)-:)-:)-(
czuje sie najgorsza mama na swiecie:-:)-:)-(

Do góry