Weroniczka
Klub grudniówek'07
kacha_wawa mnie też się marzy usg 3D ale to jak dla mnie zbyt duże obciążenie finansowe. Ale gdybym dostała taki zastrzyk gotówki to napewno bym poszła.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko dlatego ,ze zadzwonilam i pielegniarka z rejestracji powiedzial,ze jej lekarz raczej nie robi 4d bo to duza dawka promieniowania dla dziecka
nigdy o tym nie slyszlam i troche mnie to przestraszylo.sama nie wiem bo jak bylam w ciazy z Wiciem to mialm filmik z takim nagraniem

A u nas gorąco, nic się nie chce robić,głowa mi pęka a nic mi nie pomaga z moich sprawdzonych sposobów.
Mcie jakąś dobra radę?Nie chcę brac tabletki, bo w szpitalu jak lezałam to mnie wystarczająco nafaszerowali.A tak wogóle to mam termin na 4 stycznia, ale nigdy nic nie wiadomo
, u mnie w rodzinie wszyszy rodzą się przed czasem.To mój pierwszy dzidziuś, jeszcze nie znam płci, bo moje maleństwo wczoraj na badaniu spało w najlepsze i to w dodatku pupą do góry i nie dało się podejrzeć w żaden sposób:-(, a następna wizyta dopiero 28 sierpnia ale za to 3D.