reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ataata jesli chodzi o ksztalt brzucha to trudno mi powiedziec ale chyba raczej nie szpiczasty tylko taki no nie wiem...duzy:-)
mam juz 100cm w obwodzie. nie wiem czy to duzo czy malo??
ja jestem pracujaca mama no i wlasnie zastanawiam sie czy nie pojsc na macierzynski 11 tyg przed bo wtedy najszybciej moge pojsc:-)
nie mam cieziej pracy ale samo to ze musze codziennie jakos wygladac i byc w kondycji, meczy mnie czasami. jednak mam taki sam problem jak belka jak bede w domu to umre z nudow. bo co tu robic??
no i nie wiem...

reklama
wow stefanka 100 w obwodzie to faktyucznie dużo, ja nawet 90 jeszcze niemam, ale ja patyk to pewnie temu;-)
Kurcza wkurzam sie juz z tym waszym dostepem do zamkniętego, napisałam do admina już dawno i cisza.. wczoraj napisałam do Aletki ale odpisała że jeszcze nie ma takich uprawnien i nie da rady mi tego załatwić a aniaslu nigdy nie odpisuje (ona sie tym zajmuje) Niewiem kurcza co bedzie z tym dostepem i wogóle kiedy?!

A płacze bo mam taki nastruj dziś, hormony mnie dopadły, mój mnie dobija i sprawia przykrość, wszystko mnie wkurza i wogóle szkoda gadac...

Ataatka nie placz wszystko sie ulozy zobaczysz;-) My Cie tu zawsze bedziemy wspierac:tak:
Iza witaj wsrod nas.Rozgosc sie:-)

Aneczko nie tajemnicza tylko znów zanudzać nieche, bo już sama mam dość swojego beczenia wam tutaj:-D
Poprostu sie ze swoim dogadac nie mogłam bo: on nie chciala mi czegoś powiedzieć nobo sie bał że sie wkurze i bede sie drzec, a ja sie wkurzałam bo własnie chciałam usłyszec to czego bał sie powiedzieć... no i my sie dogadali... ale w końcu ja mu napisałam co mnie boli i czemu becze i czemu mi źle, a on w szoku, bo jak by mi to powiedział (ale sie bał) to bym niemiała wogóle takiego cholernego dnia i bym nie beczała:-D
No ale już wszystko jasne

reklama
Ach te chłopy. chcą dobrze nie mówiąc nam o swoich problemach a tak naprawdę to bardziej tym ranią. Skąd ja to znam. Ale najważniejsze Ataata że juz Ci lepiej. To teraz duży uśmiech do nas:-)

Do góry