reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam :-)
U nas dzisiaj w koncu sloneczko za oknem wiec humor troche lepszy.Dzis poza tym wyspalam sie bo Witek zrobil nam pobudke o 3ciej a potem chyba odsypial i spalismy dzieki temu do 9tej(jak nigdy)
Teraz za to dla odmiany swiruje w lozeczku i nie chce spac w czasie swojej popoludniowej drzemki:dry:;-)
No i coz pochwale sie wam jeszcze swoja glupota:zawstydzona/y:;-) Kupilam sobie jak juz chyba pisalam pizamke do karmienia(nadaje sie tez jako ciazowa).Tak mi sie spodobala ,ze zamiast ja wyprac to odrazu wskoczylam w nia do spania.No i mam teraz uczulenie na calym brzuchu:sorry2::no:Swedzi jak diabli , wzielam wapno i posmarowalam fenistilem.Nie bardzo wiem co moge jeszcze z tym zrobic:confused::-(

reklama
Weroniczka..mam nadzieje ze jakos ci to szybko przejdzie. ja mam ostatnio ciagle skurcze lydek i tez pewnie z powodu braku magnezu bo mnie strasznie na slodycze i czekolade ciagnie, a w okresie tej ciazy nie mialam ochoty prawie wcale tylko owoce jadlam duzymi ilosciami
Aneczka..biedna jestes, oby szybko ta wysypka zlazla, niestety nie wiem co ci doradzic

Aneczka to sie zalatwilas :szok: ale nie martw sie to powinno przejsc :tak: a i moja mama na uczulenie to pije wapno rozpuszczone :tak: zawsze troche ogasa, wiec moze sprobuj.

aneczka....no chyba tylko wapno zostaje niestety , no i czekanie az zejdzie:tak:
podobno płatki owsiane dobrze działają na różne wysypki.trzeba zalac je ciepła wodą by powstała taka papka no i pozniej przemywac.

hmm powiem ci ze dałas mi do myslenia bo ja kupilam 3 koszule..dwie wyprałam a jedną nie...spakowałam juz je do torby i chyba jednak teraz ją wyciagne i wypiore:sorry2:

a tak wogole to mam do was pytanie, czy wasze torby do szpitala tez wygladają jakbyscie jechały na 2 tygodniowe wczasy?? czy tylko moja jest taka wielka?:blink::cool:

Viki ja jeszcze nie spakowalam torby :zawstydzona/y: narazie odkladam to co chce zabrac na gromadke :tak: wczoraj wyciagnelam taka srednia walizke na kolkach i mam nadzieje ze sie w nia zmieszcze :tak:
A jak wy pakujecie rzeczy? Co na wieszch? a ubranka dla maluszka do innej torby czy tej samej?

Wapno juz wypilam, dziekuje za rady:tak:
Co do torby do szpitala to u mnie podobnie to bedzie wygladac Viki.Nie mam jeszcze spakowanej ale pamietam ,ze rok temu to mialam dwie torby;-):zawstydzona/y: Niestety woda mineralna, podklady i pieluszki zajmuja spoooro miejsca:dry:
Ja chyba jutro pojade kupic potrzebne rzeczy do tejze torby i spakuje sie w koncu:tak:

Witajcie wszystkie Mamusie i Dzidziusie :-)
Nie było mnie kilka dni i ale sie porobiło ;)

Dada ogromne gratulacje dla Was, Szymonek jest boski :-)

U nas wielkie pakowanie,do jutra musimy się wynieść... Na miesiąc przenosimy się do domu, gdzie niestety nie ma netu, nie wiem jak ja to przeżyję, tym bardziej, że teraz dopiero zaczyna się dziać...
Za miesiąc skończy się gruntowny remont naszego mieszkanka i dopiero wtedy tam się przeprowadzimy i dopiero wtedy będę miała znowu kontakt z Wami...
Aż mi się wszystkiego odechciewa :( Dwie przeprowadzki w ciągu jednego miesiąca :(
Dawajcie mi proszę cynk sms-ami jak zaczniecie się rozdwajać ;-) Podaję jeszcze tutaj mój numer: +44 785 727 1508. Zapisałam Wasze numery i jakby cosik się wydarzyło przez ten miesiąc to napewno dam Wam znać :tak:
Oj jak będę znowu na BB to będę miała troszkę do nadrabiania ;)

Kasia ja juz dawno spisalam Twoj numer :tak: wiesz jestes w UK wiec latwiej mi bedzie cie powiadomic wrazie czegos niz dziewczyny z polski :-)
A Ty nie martw sie brakiem neta, jakby co to damy znac :tak:

reklama
Ojej Kasiu to nie zazdroszcze:no: trzymaj sie dzielnie kochana przy tych przeprowadzkach i staraj sie w miare mozliwosci za duzo nie przemeczac.Szkoda ,ze Cie nie bedzie z nami akurat teraz ale bedziemy o Tobie pamietac a Ty koniecznie daj znac jak sie rozdwoisz:tak:;-)

Do góry