reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Doticzka bedziemy trzymac kciuki

witaj Jesica...co do czopa, to u mnie wygladalo to tak ze jest troche wiecej tej wydzieliny takiej gestej (cholender, nie wiem jak to wytlumaczyc) czasami bywa rozowy. najczesciej odpada na 2 tyg przed p[orodem ale oczywiscie moze wczesniej lub pozniej do tego nie ma reguly.
Jesica...co do twojego pytania to bardzo mozliwe ze niedlugo bedziesz rodzic

ja u mamy siedze i zaraz do tesciow jedziemy...i tez mi sie strasznie nudzi

reklama
Viki też odpisała i mówi że od wczoraj ma bolesne skurcze ale jeszcze jeszcze się trzyma i może wieczorem się pojawi na forum. No i kazała Was wszystkie pozdrowić:tak:

Witaj Jesica, no to widac że urodzisz do terminu. Tak jak pisałam czop śluzowy odchodzi 1 -2 tygodni przed porodem :) choć jak wiadomo każda ciąża jest inna

Belka, dokładnie u mnie wygląda jak białko jajka - taka przźroczysta gęsta galaretka. Ale czytałam też że może być różowy albo zabarwiony na brązowo lub czerwono - od krwi - ale taki czop to ochodzi tuż przed porodem.

hehe a ja czekam na syndrom gniazda - bo mam bałagan w domu i nie chce mi się sprzątać - licze że szybko nadejdzie :))) :-D

Aneczka, Dota dajcie mi prosze jakies namiary na Zaspe, jak tam jest z ZZO czy mozna miec swoja polozna, oplacona etc. grrr ja sie ciagle nie moge zdecydowac, czemu w Gdansku nie ma jednego idealnego szpitala, zawsze cos:baffled:

Weroniczka fajnie ze napisalas do Dziewczyn :tak: dzieki za wiadomosci :-)

Magdalenka dziekuje za informacje, musze czegos wiecej poszukac w necie :tak: bo ciekawosc mnie zzera :dry: a powiedz jeszcze czy da sie to przeoczyc?

Viki i Ewcia sie odezwały - to super. Czyli nie ma jeszcze kolejnych dzidziusiów na świecie. Ale pewnie już tuż tuż :tak:
Belka - w moim przypadku było tego dość sporo i udało mi się wyłapac.

reklama
Do góry