reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dotaZ
Moim znadnie nie powinni robić ci problemów ponieważ będziesz juz po terminie wiec to ich obowiązek sprawdzić czy są jakieś skurcze i jak bije serduszko maluszka nawet jak będziesz przed terminem tez powinni sprawdzić tak jest u nas ale co szpital to obyczaj

reklama
czesc dziewczyny

u mnie bez zmian ale ewa napisała mi o 8 rano ze ma skurcze co 5 minut i o 10 miala miec kolejne ktg. od tamtej pory nie mam od niej wiadomosci..w związku z czym wydaje mi sie ze rodzi:tak::-)

prosiła o trzymanie kciuków wiec trzymajmy za nią Piotra i Adaśka

no to trzymamy kciuki za Ewcię. Oby jej szybko poszło i przede wszystkim żeby to było już to:tak:
A ja dziś jestem po ostatniej wizycie u mojej ginki ale nie dostałam żadnego skierowania do szpitala, poprostu mam się tam zgłosić jak będę rodzić. No i jestem wkurzona na siebie bo gdzieś zapodziałam wynik badania z grupąkrwi i teraz nie wiem co mam zrobić. A on jest ważny przy przyjmowaniu do szpitala.

Hehe no i ja sie odwazylam wziac olej.Balam sie ,ze to paskudztwo ale jest zupelnie bez smaku:tak: wzielam 2 lyczeki w odstepie okolo 10 minut.Zobaczymy co bedzie.Mam nadzieje ,ze Ewa tak jak pisze Viki wlasnie rodzi:-)
Weroniczko, nie martw sie.Jesli zapodzialas gdzies wynik to powinnas dostac z laboratorium odpis wyniku.Oni maja wszytko w swojej bazie danych napewno.Jesli nawet to Ci sie nie uda to zrobia Ci badanie przy przyjeciu.Przeciez czasem trafia sie do szpitala bez niczego i musza przyjac rodzaca.:tak:
DotaZ mysle ,ze nie powinno byc problemu z KTG , no chyba, ze trafisz na jakas zolze ale ponoc na Zaspie sa raczej fajne babki.No a jak bedziesz po terminie to juz napewno Ci nie odmowia;-)

Witam sie i ja;-)

Przede wszystkim ogromne gratulacjie dla wszystkich mam ślicznych dzidziusiów;-):-) Gratulacjie spóznione ale szczere;-) Wyobrażam sobie jak jest Wam cięzko teraz już z brzuszkami bo ja w ostatnich dniach już poprostu nie miałam siły sie wogóle ruszac anii patrzec na siebie w lustrze bo czułam się taka dużaaa:tak:;-):-) Ale to już ostatnie dni z brzuszkaimi i za nie długo bedziemy sie wszystkie razem cieszyc z naszymi bobaskami:-) A tak na maginesie to od czasu porodu zleciałam na wadze 20 kilko:szok::-D:-) 10 po samym porodzie plus 10 dodatkowo bo poprostu nie mam czasu nawet zjeśc śniadania albo jem je na raty:blink:
Mój synuś dzisiaj kończy już 2 tygodnie:szok::-):-) a zmienia się z dnia na dzień, można powiedziec ze rośnie w oczach:tak:;-) Juz się nie moge doczekac az wszystkie grudniowe dzidziusie beda w kąplecie (chociaż mój Michałek jest z listopada:zawstydzona/y:;-)).

Doticzka.Super ,ze jestes.Pochwal sie synkiem .Dwa tygodnie to szmat czasu a my go praktycznie nie znamy.Dawaj duzo Fotek!!!!!:tak::tak::tak:
Ja ide troche posprzatac bo jak Rybcia pisala trzeba troche sie poruszac po tym oleju;-)

Czyżby ten olej na prawdę działał:szok:
Jeżeli Ewa miała te skurcze co 5 min to na pewno zaczęła rodzić bo nawet przepowiadające są w dłuższych odstępach możliwe że właśnie jest juz w szpitalu i rodzi jestem w szoku jeśli chodzi o ten olej że on tak na nie które działa z was:nerd:

reklama
Ewa wiec trzymamy kciuki :tak: juz wreszcie bedziesz miala swojego bobaska przy sobie :-) ale ci zazdroszcze :zawstydzona/y:
Szkoda ze ja nie mieszkam w polsce tez bym kupila sobie ten olej i sprobowala.

Aneczka za ciebie tez trzymam kciuki :tak: miejmy nadzieje ze i u ciebie zadziala olej :-)

Doticzka zgadzam sie z Aneczka :tak: my wcale nie znamy Twego synka :no: opowiedz nam troche...dlugo spi? jak je i czy czesto?

Weroniczka nie zlosc sie na siebie za te wyniki :-) kazdemu moglo sie zdarzyc :tak:

Do góry