reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie.
My oczywiście nadal w dwupaku.

I troche wam pomarudze... Poszłam na to KTG, zrobili mi zapis, wszystko ok. Tzn leżałam sobie sama na kozetce sali porodowej i czekałam aż ktoś może przyjdzie i coś powie... Przyszła w koncu położna odpieła mnie nie i kazała wejśc do lekarza. Ten wogóle zdziwiony poco tak wczesnie mnie lekarka na to KTG wysłała:confused: W każdym razie zbadał mnei (jak mi wepchnął łapsko to normalnie szok:szok:, nie to co moja ginka delikatnie, ten to normalnie na mnie naparł jak przy wierceniu dziury wiertarką w ścianie:-D)
W każdym razie zbadał i powiedział ze wszystko ok, żebym przyszła dopiero za tydzień nie wcześniej bo niema sensu.. no i tyle:baffled:

Także dotka spokojnie idź sobie na to KTG, muszą Cie przyjąć, a tymbardziej ze jestes niedaleko terminu, to napewno nawet okiem nie mrugną. Ja bytłam dziś a mam 2 tyg do terminu i ani skierowania ani nic nie miałam, weszłam przyjęli i ok;-)

rybcia sliczny Kubuś, poprostu kochany, taki do przytulenia:-)

Ewcia no to Ci Adaś zrobił psikusa:-D Niezły łobuziak z niego:-D

Doticzka no niezła jesteś.... 20kg w takim tempie zrzucić, no super, a tak sie martwiłaś i smuciłaś że bedzie ciężko sie tego pozbyć, a tu w 2tyg i nima;-)
A... ja tez poprosze takie grzeczne niepłaczące dziecko.

Dziewczyny dziś miałam tak koszmarną noc jak jeszcze nigdy w życiu. I aż mi troche wstyd i mam wyrzuty sumienia że miałam takie chamskie myśli...:zawstydzona/y:
Moja Daria dała mi taki koncert dziś w nocy że spałam może 2 godzinki..
Położyłam sie o 1 i tak leżałam leżałam i pomału traciłam cierpliwość... Mała tak mi szalała w brzuchu źe miałam tego dość.Brzuch mi skakazł na wszystkie strony bez przerwy!!! Po 3 już nie wytrzymałam, wstałam, wybuchnęłam płaczem i normalnie miałam ochote ją rozszarpać..:zawstydzona/y: a najgorsze to to, że moje myśli brzmiały dosłownie "kur*a mać dziecko uspokój sie juz bo mnie zaraz szlag trafi"
Az mi teraz głupio, ale wszystko mi sie skumulowało bo wiedziałam że musze wstac o 6 rano, mała koncert w brzuchu tak że wszystkie wnętrzności mnie już bolały, do tego zgaga taka że az mnie dusiło i mi sie cofało wszystko, w dodatku skonczyły mi sie krople do nosa (a bez nich mam nos zatkany cały i mam totalnego nerwa). W dodatku co sie przykryłam to mnie poty zalewały a co odkryłam to zimno.. No i tak mi sie wszystko skumulowało...:zawstydzona/y: Troche mi teraz wstyd że tak brzydko myślałam o swojej córci... i troche mnie to przeraża, że mam tak mało cierpliwości:-:)-:)-(
Dobra już nie smęce.
Ide odespac ta koszmarną, potworną noc.

reklama
Wstawie 2 ulubione moje fotki , wiem że powinnam też wrzucic na innym wątku do galerii bobasków grudniowych ale nie moge się zdecydowac która fotke wybrac wiec tutaj dam dwie;-):-p:-)

Troche amatorsko zrobione no ale dopiero się uczymy;-)
a do bobasowego wątku wrzuce jakies inne zdjecie jutro;-):cool2::-)

Ataata napewno kazda z nas wpadla by w furie :-( :zawstydzona/y: nie martw sie :blink: odespisz sobie ta paskudna noc i wszystko pojdzie w nie pamiec :tak: kazda z nas ma czasem dosc :szok:
Ja sie wczoraj przyznalam kolezance ze myslalam ze pierwsze tygodnie sa najgorsze a teraz widze ze ostatnie sa nie do porownania :zawstydzona/y:

Doticzka jejku no Michac jest przesliczny :tak: i jakie ma sliczne oczka :-)

DotaZ i co pilas ten olej?
U mnie po paru godzinach pojawily sie obiecujace skurcze, nawet regularne, ale nie jakies super silne.Trwalo to ze dwie godziny a teraz sie uspakaja:dry::zawstydzona/y::-( Sa skurcze ale nieregularne i chyba nic z tego.:no::-(Trzymam kciuki za Ciebie
Doticzka wklejaj jeszcze wiecej na galerie grudniowych skarbow.Zdjecia sa cuuuuuuudne.No i nikt nie powiedzial,ze tam mozna tylko po jednym wklejajcie po pare, my jestesmy rzadne widoku takich slicznosci:tak:
Ataata no wspolczuje takiej nocy.kazda z nas chyba czasem bywa przemeczona i zla

Aneczka a mnie mdli po tym oleju...masakra, boli mnie dół brzucha i to wszystko...jestem taka nerwowa dziś, że nie poznaje siebie:wściekła/y:

Zobaczymy co będzie jutro...albo dziś w nocy.

Doticzka nie mogę się napatrzeć na Michałka:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)

Znowu sie zaczely u mnie te skurcze.:dry::wściekła/y:Cholera teraz to juz mnie wkurza.Chcialabym juz albo w jedna albo w druga.To mnie zaczyna doprowadzac do szalu.
Spadam juz bo nic mi sie niechce.No to ktora dzisiaj rodzi? mam nadzieje ,ze jakis maluszek sie zdecyduje tej nocy.Goraco tego wam zycze.;-)papa

No to ktora dzisiaj rodzi? mam nadzieje ,ze jakis maluszek sie zdecyduje tej nocy.
.
Znowu sie zaczely u mnie te skurcze.
Aneczka no a może to będziesz Ty:confused::-D
To ja Tobie tego życzę bo widze, że też juz masz dość... trzymam kciuki aby to było w końcu "to":tak:

Oki ja tez zmykam, bo nhie spałam nic popołdniu, musze w końcu odespac wczorajszą noc.
papa

reklama
Hej dziewczynki.

Ja po nocy pełnej nadzieji bo obudził mnie ból podbrzusza i okazało się że odszedł mi czop. Potem kilka skurczy dość mocnych, ale ucichły. Choć powiem Wam że teraz znów się jakieś zaczynają. W każdym razie idę zaraz dokładnie spakować torbę tak na wszelki wypadek bo dotarło do mnie że to już naprawdę blisko.

Do góry