Sylwia witaj i nic sie nie przejmuj, tu sie nie trzeba "wciskac" poprostu pisz jak byś nas znała od wieków;-)
Anetko napisze tutaj.
dzieki za odp na sms, nie odebrałam tel bo akurat usypiałam małą, a pozatym walnęlam tel (a mam wyciszony zawsze) także nie wiedzialam że dzwonisz dopiero później zobaczyłam, ale był juz sms więc nie oddzwaniałam.
Dzieki raz jeszcze, mała już jest na ISOMIL-u no zobaczymy jak bedzie ale jest różnica w tym że wogóle mi nie ulewa

Ciesze sie bo na Pepti ulewała co posiłek
Troszke mam problem zato z odbiciem jej bo dłużej to trwa (na pepti jak tylko ją podniosłam) no ale jakoś to jest;-)
Uspokoic sie nie uspokoiła, ale to złośnica jest, juz wiem to napeno

A wogole lekarka z wielką łaska mi wypisała ISOML bo stwierdzila ze sojowe to dla starszych dzieci ze ona nie pzrepisuje, a jja jej zaczelam gadac ze chce itp i z łachą wypisała na spróbowanie ale ostrzegła ze może byc jeszcze gorzej niz po pepti bo na soje bardzo dużo dzieci jest uczulonych!! -no moja chyba nie

No i to mleko tak nie smierdzi bo po pepti jak mi mala ulewała to zanim nastał wieczór i kąpanie to powiem szczerze że było czuć od dziecka nieprzyjemny zapach mleka!!!

a na ISOMILU jest lux;-)
Jak nie bedzie jej brzuszek po nim bolał to zostaje na tym mleczku:-)
Weroniczko niewiem czy jeszcze aktualner dla Ciebie ale ubranka do chrztu widziałam w Carfurze w tym sklepie z dzieciowymi (ale nie 5-10-15) tylko tym malutkim obok, no i na Placu Bieńczyckim w pawilonie obok kwiatów na parterze w dzieciowym sklepie -mają tam bardzo duuuzy wybór ubranek do chrztu

I pewnie tez w "Czrodzieju" na os. Złota Jesień. Wogóle niewiem czy znasz ten sklep, a jak nie znasz to polecam!! Superast sklepik wszystko tam jest To jest sklep/komis ja tm często chodze bo mają dużo fajnych rzeczy. Także polecam sklepik, jak nie byłaś to naprawde wpadnij tam kiedyś. AA no i mają stronke int. bo prowadzą też sklep internetowy i wypzyczalnię.
Czarodziej.pl - Artyku?y dla dzieci, porady, sklep dzieci꣹, komis, wypo?yczalnia Chociaż od Ciebie to pewnie bliżej do "Światu Dziecka" to jest dopiero mega sklep tylko tam zaś jest drogo..