• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dziewczyny czy Was też tak strasznie wkurzają te reklamy heyah, McDonald's i renault, które ciągle zasłaniają pół forum czy to ja poprostu jestem jakaś nerwowa? Bo mnie normalnie do szału doprowadzają.:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Da sie to wyłączyć:tak: ja się już przyzwyczaiłam do tego typu reklam na jakim kol wiek forum

BB zarabia na tym przecież wiec że to nam przeszkadza to pewnie to mało kogo obchodzi

Oj wkurzaja mnie i to mocno:dry:
A teraz z innej beczki;
Pewnie poruszalyscie juz ten temat ale nie dam rady tyle stron nadrobic:zawstydzona/y:
Jak wasze dzieci spia w nocy?i co w nocy jedza butle czy cyc?
Moj Tosiek spi zwykle od 20tej do 2-3ciej a potem pobudka o 5-6tej i koniec spania.Zaczynam byc juz mocno niewyspana.Dodam , ze Witek szybko zaczal spac ladnie w nocy ale jego w nocy karmilam butla a Toska cycem:sorry2::confused:

Oj wkurzaja mnie i to mocno:dry:
A teraz z innej beczki;
Pewnie poruszalyscie juz ten temat ale nie dam rady tyle stron nadrobic:zawstydzona/y:
Jak wasze dzieci spia w nocy?i co w nocy jedza butle czy cyc?
Moj Tosiek spi zwykle od 20tej do 2-3ciej a potem pobudka o 5-6tej i koniec spania.Zaczynam byc juz mocno niewyspana.Dodam , ze Witek szybko zaczal spac ladnie w nocy ale jego w nocy karmilam butla a Toska cycem:sorry2::confused:

U mnie jak pewnie jeszcze pamiętasz jest butla ale teraz Mała ma mleko sojowe już nie wiem od kod ale chyba jak skoczyła 1 miesiąc śpi mi 8-9 godzin w nocy jak zaśnie 21 tak śpi mi do 7 rano czasem po 6 rano wstaje już i je wtedy 130-140 ml a w dzień jada tak co 3 godziny 130 ml i przybiera prawidłowo mi na wadze póki co :-D

Wielkim krokami zbliża się juz do nas wiosna a tak wygląda u mnie juz :-)

Ale za to dziś jest brzydka pogoda u nas pada deszczy wieje dość silny wiatr i jest ciemno i pochmurno a fujjj

Anetka pieknie u Was

Dota zazdroszcze Ci ze masz tak blisko do morza. Tez bym chciala.

Monia wyobrazam sobie jak sie usmialas z Twojej malej kaczuszki.:-D:-D

Magda_lenka oby przeszlo jak najszybciej.

Sywia witaj i pisz kiedy masz ochote

Ataata dobrze ze Darusi sluzy to mleczko. A jak u niej z tymi napadami zlosci??. Nadal tak samo??

Dada ja tez mysle ze Biblia to dobry pomysl.

Aneczka witaj ponownie. My na butlo jestesmy. Maly po kapieli ktora robim ok 21:30 zasy[ia i spi do 6 - 6:30. Specjalnie tak pozno go kapiemy zeby szedl spac wtedy kiedy i ja sie niedlugo bede kladla. Moze wlasnie dzieki temu przesypia cala nocke. A przed snem zjada roznie od 90 do 120.

Weroniczka ja sie przyzwyczailam to tych reklam i po prostu je zamykam. Ale tez mnie wkurzaja :wściekła/y::wściekła/y:

Malo powiedziane, ze wkurzaja;)

Anetka, super ze Madzi sie polepsza! Oby juz ja omijaly wszelkie infekcje!

Aneczka moja niunia tylko na cycu i przed spaniem je ok 19:30, a potem potrafi 6-8 godzin przespac jednym ciagiem i budzi sie glodna jak wilk. Wiec zazwyczaj wyciagam ja z lozeczka na karmienie ok 23-24 (ale to dlatego, ze ona za mocno nie przybiera na wadze, wiec nie chce jeszcze tracic nocnych posilkow) Potem mala budzi sie sama ok 4-5 na jedzonko i wtedy zostaje z nami do rana w lozku. A, ze ja wstaje o 6:30 zrobic mezowi sniadanie do pracy i nakarmic kota, wiec sie niunka tez wtedy przebudza, ale jak ja przewine i jeszcze possie cyca, to tak do 8-9 potrafi jeszcze pospac. A potem w ciagu dnai, to ja 3 razy kalde.
Rozpisalam sie ale tak to u nas mniej wiecej wyglada.

No i przy okazji pochwale moja malenka, bo na kazde spanie zostawiam ja w lozeczku i wychodze (nie ma bujania, ani noszenia na rekach:) Zazwyczaj troche marudzi i zasypia pol godziny, ale w koncu sama mam troche czasu!!!:) Tylko fakt, ze czasem serce sciska przy tym marudzeniu, ale niestety musze byc konsekwentna...

Anetka ja i tak Wam zazdroszcze!;) Piekne zielone okolice i jeszcze prawie wiosna!;)
Ech.....

Jutrzenka, a ja specjalnie kapie Kaye tak wczesnie (o 19), zeby moc wieczorek tylko z mezem spedzic. :)) Ale w nocy jak sie mala budzi to i tak nie placze, wiec na niewyspanie nie narzekam:)

reklama
kurde tak mi smutno...
mąż w drodze na lotnisko ...zostalam sama na 6 tygodni...i powiem wam ze jakos boje sie tego wszystkiego. najgorsze jest to ze rano musze zawozic damiana do szkoly i bede musiala budzic pawła..tak mi go szkoda bo on potrafi pospac do 10 a teraz bede go zrywala przed 7:-(

poza tym od 2 dni ma problemy z brzusiem i generalnie od 16 do 21 jest płacz i noszenie na rękach..mam nadzieje ze dzis da mi odetchnąc...

normalnie nie mam humoru...
nie lubie jak valdi wyjezdza...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry