reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja bym wolała, żeby poszedł do pracy :-p Zajmuje mi kompa cały czas;-) Gra w te swoje idiotyczne gierki, a mnie nosi bo bym sobie na net weszła ;-) Teraz mnie łaskawie wpuścił, bo Mu obiadek podałam, poza tym jest coś w telewizji ;-)

moj to je przed komputerem :baffled: i tez non stop w jakies gierki rabie :crazy: a ja glupia mu nawet jedna w zeszlym roku kupilam na urodziny :-D

reklama
Agnieszka dostałas przesyłke od Nestle?? a wysyłałaś coś do nich?? Bo w tych ulotkach co były w tych kuferkach ze szpitala to tam było do wysłania, czy nic nie wysyłałaś? Bo sie właśnie zastanawiam co robić, czy samo przyjdzie cze trzeba sie upomnieć??

Monia wybaczamy:-p
A powiedz mi od kiedy Wiktor spi tak ładnie?? Mówisz ze jest na kleiku, a jak dawałaś samo mleko to sie budził?? Bo ja daje kaszke i *****o z tego bo mała sie budzi tak jak wczesniej, to może kleik zapodam??

i faktycznie cos jest na rzeczy bo Daria też taka marudna ze chej, juz nie posiedzi sama dłużej niz 10 minut, trzeba przy niej byc i ją zabawiać:crazy: a od dwuch dni sobie umyśliła ze ok 16 w porze karmienie ona chce nagle pić a nie jeśc, noi pije i idze spac a butli nie złapie:wściekła/y: a mnie cholera bierze bo strasznie mało je, to jeszcze sobie przerwy w dzień wydłuża:wściekła/y: i jak jej dzis chcialam dać o 16 jeść to wpadła w taka histerie ze nic kompletnie nic ją nie mogło uspokoić!!! Na siłe ja wsadziłam do wózka i usneła z wielkim płaczem i fochem:wściekła/y:

A i ma pytanie do mamusiek które maja starsze pociechy:
Czy miałyście do czynienia z wozkami spacerówkami firmy Baby Design/Baby Dreams?? Bo chce kupić i niewiem czy warto???

my dzis na szczepieniu bylismy. ja oczywiscie musialam wyjsc bo za bardzo przezywam.
Gajutek was pozdrawia :))

Ataata wielkie dzięki za wybaczenie:laugh2: ufff...ulżyło mi:-D:-D:-D
My na razie przez dwa wieczory kleik serwujemy i mały śpi...ale nie jestem pewna czy to dzięki temu...bo on przed tym całym "przeskokiem wzrostowym" czy jakoś tam to też spał całą noc ale nie każdą...np. jedną spał a dwie się budził na żarło....więc nie wiem czy teraz nie przyszła właśnie taka pora:baffled::baffled::baffled::baffled:...no cóż zobaczymy jeszcze dziś:-).
W każdym razie kaszki jeszcze nie próbowaliśmy a kleik w pierwszą noc to było 120 mleczka i 1,5 miarki kleiku...i tą porcję młody wchłonął w 3 minuty:szok::szok::szok: więc dorobiłam jeszcze 60 z jedną miarką kleiku i też wsunął. Za to wczoraj zrobiłam 210 mleczka tak jak dawniej jadł na kolację i dosypałam 3 miarki kleiku...zjadł na dwa razy...no i spał:laugh2:.
Mam nadzieję że to się utrzyma już na zawsze:-p.
Może rzeczywiście spróbujcie kleiku...i oby u Was również pomogło:tak::tak::tak::tak:

Kasia, Agnieszka, Stefanka to widzę że Wy również macie dwójkę "dzieci" w domu jak ja....mój taki sam maniak komputerowy, ale na razie przechodzi etap gry na "Kurniku" w karty, a ja tego nie mogę znieść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Jak Wiktor dorośnie to chyba drugi komputer trzeba będzie kupić:dry::dry::dry::dry:
Stefanka to tyle masz lepiej że komputer wolny jak mąż na PlayStation gra...:-)

a ty ataata daj jakiegos linka do tych wozkow to ci powiem czy nie bedzie Daria sie wstydzila wyjechac nim na dwor.

ja tylko na chwilkę bo młody od dwóch dni jest tak maruydny że normalnie nie mam na nic czasu. Ciągle się drze o byle co. A jak śpi to nadrabiam to co naskrobałyście i brakuje mi czasu na pisanie:no::no::no::no::no::no::no:

Kasia, Agnieszka, Stefanka, Monia moj nie gra, wogole zadko zaglada do neta ale jak juz siadzie to namietnie oglada samochody na sprzedaz, potem oczywiscie mnie katuje nowymi pomyslami jaki to nastepny samochod kupimy:crazy::crazy::crazy:

Weroniczka widac ze jestes zajeta bo wogole Cie nie widac ostatnio

Ataata ja tez juz sie przesiadlam na spacerowke, no i jestem baaardzo zadowolona bo jest wygodna i leciutka:)

Marcel wlasnie lezy na swojej macie. Glowe odchyla do tylu zeby zobaczyc co tam w TV ciekawego i namietnie ssie palucha:angry::angry::angry: A jego leniwej mamusi nie chce sie podniesc tyleczka zeby mu ten palec z buzi wyjac:-p:-p:no:

Stefanka wiem co czujesz z tym szczepieniem. Ja tez zawsze sie strasznie denerwuje i przezywam to na tydzien wczesniej. Ostatnio to Marcel byl bardziej dzielny niz ja:-:)zawstydzona/y:

reklama
Moj to tez maniak komputerowy.

Monia my bedziemy musieli trzeci komp kupic bo naraze mamy dwa a nikt swojego malemu nie odda :-D. Mielismy jeden ale jak zaszlam w cieze i lezalam to kupilam sobie laptopa zeby z nudow nie pasc. A ja tez gram w karfty na kurniku, super zabawa mam tam mnostwo znajomych z calej Polski z ktorymi mozna pogadac. A w co gra Twoj maz??

Do góry