reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej dziewczynki mam pytanie do tych co biorą cerazette czy w czasie brania tabletek miałyście jakieś krwawienia ?

tak to normalne, takie sa minusy tych pigulek, "ni stad - owond" zaczynaja sie krwawienie, nie panikuj i alu czas bierz pigulki o tej samej godzinie najlepiej, krwawienie powinno ustac za kilka dni:tak:

nie jest to fajne ale innych pigulek dla karmiacych nie ma, wiec trzeba to tzn krwawienia przebolec:dry:

pozd

reklama
JA już wymiękam dziewczyny. Normalnie mam dość. Od trzech dni Tadeuszek jest tak marudny że kurde nic zrobić nie mogę. Obiad jak gotuję to w on drze się jakby go ktoś ze skóry obdzierał. Do tego zrobiła mu się wstrętna ciemieniucha na główce no i te cholerne ćwiczenia jego bioderek, których on nieznosi. No i nieustająca walka z okropnie długojadkiem Stasiem ( jedną kromeczkę potrafi jeść nawet dwie godziny). Łeb mnie boli i do tego jeszcze dostałam @. Jakaś masakra. Dzięki Bogu przynajmniej w nocy śpi ładnie i grzecznie jeździ na spacerkach. Ale jak jutro znów będzie taki humorzasty to chyba zwariuję.

Weroniczka a może to jakies kolki, albo wzdęcia Tadziu ma i dlatego tak płacze..?

a ty ataata daj jakiegos linka do tych wozkow to ci powiem czy nie bedzie Daria sie wstydzila wyjechac nim na dwor.
O ty!!!!:crazy::crazy::crazy:
Myśle że Gajutek bedzie zazdrościł Darusi takiej fury, no i wtedy Pawełek juz stracony dla Gajutka:-p

A tak na serio to zastanawiam sie nad dwoma modelami, tyle że ten drugi aż o prawie 300zł droższy od pierwszego:-(

Dziewczyny powiedzcie co o nich myslicie???

337234206_4

www_smart_07.jpg

e dupa+ ten odpada bo waży aż 12,5kg więc jak na spacerówke to za dużo jak dla mnie

Przed chwila uspalam malego, wreszcie!!!:crazy::crazy:
I tak lulajac go pomyslalam ze chyba zaloze nowy watek pt "Moje dziecko mnie terroryzuje:-(" Ztego co widze to mialby wziecie:))

Paula zdolny ten Twoj maz, ryby lowic przez internet, hehe nie lada wyczyn:)

ataata nie wiem ile ta spacerowka kosztuje ale wiem ze quinny zapp jest jednym z najlzejszych i szybko sie sklada.
a o wzgledy Pawelka Gaja sie nie martwi :)) jak nie to nie! jego strata!!

sylwia ale który fajniejszy??
Ja nad Chicco tez sie zastanawiam, wersja Muliway albo ct 0.4 bo w podobnych cenach do baby design.. Twój tez niezły tylko jak dla mnie za malutkie kółka, jakos niemoge sie przekonac do takich malusich, tak jak do trójkołowców:sorry2:

weroniczka kurcza to może Tadziu takie ma dni gorsze?? Moja to samo, tzn nie aż tak żeby sie darła straszliwie, ale marudzi jak cholera i czasem na rekach nawet źle to wtedy ją usypiam na siłe!!
Kurcza niewiem coto może być, ale obstawiam chumorki:crazy:

stefanka ło matko, niewiem ale ten wózek mi sie tak cholernie nie podoba że masakra, widziałam go w sklepie i nawet do ammy mówie "że nawet za darmo bym go nie wzięła":sorry2::zawstydzona/y: a pozatym te trzy koła... i takie maciupkie,..:sorry2:

reklama
no wiesz ataata ja mam quinny buzz pewnie dla ciebie tez ochyda...ale tez zapp tu bardzo popularny bo do auta raz dwa wrzucasz bo malutki a jako spacerowka tez spoko bo dosc duzy.

Do góry