reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam się najcieplej jak potrafię a dzisiaj z tym ciężko :crazy:
Mam koszmar minionej nocy - wrzask i marudzenie Wiktora, docinki ślubnego :wściekła/y::wściekła/y: a teraz powtórka z rozrywki :wściekła/y::wściekła/y: nie nadaje się na matke :crazy:
błagam zaraźcie mnie dobrym humorem :frown:

reklama
Dla Kubusia i Pawełka: 100 lat, 100 lat:-D wszystkiego Naj Naj!!

No dziewczyny jakto?? ie zrozumiałyście...?:crazy: chyba tylko sylwia rozszyfrowała :-D

jutrzenko przeczytam, albo sama sobie przeczyta , jak wstanie bo ją uspiłam bo za duzo by wam powiedział i byście sie poobrazały:evil: niegrzeczniucha jedna!

no no weronika ja tez wlasnie tak i mam zamiar - dzis kaszka na canpolu 3+:tak:
moj pablo tez siedzitu ze mna bo ostatnio drze sie jak opetany...tzn nie placze tylko krzyczy zez glowa boli juz mam normalnie dosc tego darcia..

pablo dziekuje za zyczenia i buziaki

i cmoki dla grzechotkowego kubala:tak:

Dla Kubusia także wszystkiego co najlepsze :-)
Tak to jest jak ktoś ma sklerozę ;-)
A Ty Jutrzenka mi się tutaj nie rozklejać, bo jak Oliś ma byc wesoły jak Mu się ciotki mazgają;-) On to czyta, także trzeba mieć banana na buzi :-) A tak na poważnie to juz jest bardzo wesoły chłopczyk, tylko, że przy okazji jest też bardzo skromny, jak matka chce się pochwalić Jego uśmiechem to On zachowuje przed aparatem kamienną twarz :tak:

reklama
Witam się najcieplej jak potrafię a dzisiaj z tym ciężko :crazy:
Mam koszmar minionej nocy - wrzask i marudzenie Wiktora, docinki ślubnego :wściekła/y::wściekła/y: a teraz powtórka z rozrywki :wściekła/y::wściekła/y: nie nadaje się na matke :crazy:
błagam zaraźcie mnie dobrym humorem :frown:

Madziu, a może to Twojego ślubnego trza przeczepać po pupie?? :-)Heeee??
Dawaj nam go tutaj, my sie nim odpowiednio zajmiemy i nakierujemy go na to jak ma się do najwspanialszej matki swojego najwspanialszego synka odzywać...

Do góry