nasza Pani kierowniczka Ataata może być pouczona za tak zwane nie dopilnowanie użytkownika.

ja wam dam kierowniczke czy szefową
Do Ataaty - Agatko pisałaś że dajesz Darusi 8 kropli D3 a nie widzisz poprawy, a dajesz jej te kropelki do mleczka, albo karmisz zaraz potem? Bo wit. D musi się rozpuścić w tłuszczu inaczej jest nieprzyswajalna. A dzisiaj się spotkałam z koleżanką, która podaje D3 bez mleczka i się dziwi że dziecko ma krzywicę i pomyślałam sobie o Was.
Madziu ja daje 8 kropelek, 3 rano i 4 wieczorem i podaje na łyżeczce zawsze tuż przed jedzonkiem, a potrem jeszcze na ta łyżeczke leje troszke mleka żeby miec pewność że cała zawartośc wylądowała w buźce... tylko że rano podaje wit D i Cebion na jednej łyżeczce, ale to chyba niema znaczenia bo lekarka nie kazała dawać osobno... dodatkowo daje tabletki Ossopan i ich nie wolno właśnie łącznie z wit D.
A no a co do artykułu, to ja nie dajeVigantol-u tylko Devikap, niewiem czy to coś innego? Chyba tylko nazwa inna??
Weroniczka gratuluje ząbka

, u nas narazie tylko biała plamka na dole:-)
Dziewczynki musze sie pochwalić

Zrobiła dziś interes stulecia!!
Kupiłam ten wózek co pokazywałam tylko w koloże grafitowo-pomarańczowym. Co sie okazało babka z Krakowa która mieszka osiedle obok mnie

powiedział ze za 500zł wózek do odbioru, więc poszłam pooglądać i tu kolejny szok
w zestawie:
- wózek w stanie idealnym z wymienionymi kołami nówkami,
- fotelik samochodowy z bazą
- nosidło
- osłonka na nózki na zime
- folia przeciw deszczowa
- torba w tej samej kolorystyce z przewijakiem
- wszystkie bajery typu osłonki na szelki, zagłowki itp
ale co najlepsze... drugi zestaw tapicerki i do wózka i do fotelika (grafitowa z wstawkami w krateczke niebiesko różówą)

poprostu wszystko x2, moge sobie zmienic tapicerke i mam tj nowy wózek:-)
Poprostu byłam w szoku, jestem tak zadowolona że jak tylko pomysle o tym wózku to sie ciesze i co chwile łaze i na niego patrze

Ale to chyba wynagrodzenie za tamtego grata od tej pipy!!! a pipa mi dzis odpisała, bo jej pocisnęłam w mailu (ale grzecznie), to mi napisała "widziały gały co brały"

co za babsko.... ale ja już jej odpisałam tak że jej w pięty pójdzie
Kasia mi sie strasznie podoba mata Ewci... ta krówka taka pomarańczowa... jest boska