reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ogromne buziaczki dla Madzi z okazji 4 miesiączków
Dzień dobry kobietki:-);-):-);-)

Viki tutaj ta firma jeep jest dosyc popularna. Sama nawet oglądłam taki wózek zanim kupiłam ten swój, Bardzo fajny wózeczek:tak:

Nam też troche Marcel się poprzestawiał i dzień w dzień budzi się o 6 i ani myśli spac dalej:no::wściekła/y::no: A o tej godzinie ti ja jestem jeszcze nieprzytomna:-:)-:)crazy:. Niedługo będziem y zmykac do przychodni na ważenie, jestem strasznie ciekawa czy w tym tygodniu coś przytył i czy to dokarmianie coś dało:crazy: No a potem wyruszam na podbój sklepów w poszukiwaniu jakiegoś stroju na chrzciny. Chciałabym kupic coś takiego co będę mogła nosic na codzień

reklama
Dowiadywałam się wczoraj od mojego pediatry jak to jest z tym przejściem z mleka 1 na 2. No i dowiedziałam się, że jest to zależne od dziecka. Niektórym dzieciom faktycznie obecnie zaleca się przejście na 2 nawet w 6 mies. życia ale dlka takich dzieci jak Tadeuszek ( 7350g wagi) było by to bardzo szkodliwe dla rozwoju nie tylko fizycznego ale i umysłowego i dlatego w przeciągu dwóch tygodni mamy przejść już całkowicie na 2.

Kurcze moje dziecko przechodzi samo siebie ;-)Zeszłam żeby Mu jedzonko zrobić, bo się obudził, teraz wchodzę na górę z jedzeniem, a Młody znowu śpi :-) Położyłam Go wczoraj ok. 20, więc mógłby już wstać, bo znowu się wyśpi i cały dzień będzie świrował ;-)
Sylwia udanych łowów, pochwal się później co kupiłaś ;-)

Kurcze moje dziecko przechodzi samo siebie ;-)Zeszłam żeby Mu jedzonko zrobić, bo się obudził, teraz wchodzę na górę z jedzeniem, a Młody znowu śpi :-) Położyłam Go wczoraj ok. 20, więc mógłby już wstać, bo znowu się wyśpi i cały dzień będzie świrował ;-)
Sylwia udanych łowów, pochwal się później co kupiłaś ;-)

Rany... złote dziecko:tak::-):tak::-) Kiedy ten mój się tak nauczy:wściekła/y::wściekła/y: hehe a pomyślec że ja chcę następną dzidzię, wtedy to już nie będę spac wogóle:no::no:

Rany... złote dziecko:tak::-):tak::-) Kiedy ten mój się tak nauczy:wściekła/y::wściekła/y: hehe a pomyślec że ja chcę następną dzidzię, wtedy to już nie będę spac wogóle:no::no:

Sylwia,ale coś za coś ;-) W ciągu dnia mam dużo świrowania i muszę nieźle się nagimnastykować skacząc wokół Mlodego, żeby przez cały dzień miał dobry humor ;-) A co do drugiego dziecka to damy radę, nie martw się i działaj, bo my cały czas działamy, a fajnie by było jakbyśmy się spotkały razem na jakimś wątku przyszłych mamusiek :-p Najwyżej później będziemy się obie na duchu podtrzymywać ;-)

czy ktoras z was cos slyszala na temat tego wozka???co o nim myslicie?
kur...musze kupic cos sama...cos lekkiego i w miare malego...

Ja na razie tak na szybko:
Viki moja siostra ma ten wózek (tylko starszy model) i jest dość ciężki w prowadzeniu i prawie w ogóle go nie używają. Więc jak chcesz kupować przez allegro to może nie ten.

CAŁUSY 102 DLA MADZI !!!!

reklama
dzieki dziewczyny, kupilam jeepa do tego uniwersalne okrycie na nózki tak ze spoko. i czekam jak na szpilkach na jakies newsy od valdiego...echhh

ale jestescie kochane...:tak:

Do góry