reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
czy ktoras z was cos slyszala na temat tego wozka???co o nim myslicie?
kur...musze kupic cos sama...cos lekkiego i w miare malego...

Agatko piękny wózeczek... Rzeczywiście dokonałaś zaje... tranzakcji. Tylko pogratulowac.. :tak::tak::tak: Daria na pewno będzie zachwycona...

Viki ja nic nie słyszałam o tym wózku ale na moje oko jest bardzo fajny. Widac że taki solidny. ;-)

Stefanka ja to nie bardzo się czuję w czrnobylowym klimacie bo nie mam jeszcze 22 lat. Dopiero we wrześniu :sorry2: I jakoś mi nikt nie opowiadał o tym... :dry:

Monia, niezła jesteś że na karteczkach sobie notatki robisz z bb :-D:-D:-D

Jutrzenka widziałam foty z chrzcin... Bomba... :tak::tak::tak:

Weroniczka gratulacje dla ząbka (małej białej perełki) w buziulce Tadzika ;-)

Wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Madziulki!!!

dziewczyny musze zdecydowac sie na jakis wozek..najwyzej jak waldi wroci to kupimy inny a ten sprzedamy trudno..tylko teraz nie wiem ktory cz ten hauck jeep to jest niemiecka firma, wozek z atestem czy graco
doradźcie pleasee

Ewa moj Kubus to dopiero ok 6 kg chyba wazy a niektore ubranka nosi jeszcze na 62, moze dlatego tak kiepsko nam z ta spacerowka poszlo.

Viki bardzi Ci wspolczuje, trzymam kciuki zeby sie to jeszcze zmienilo. Co do wozka to nie mam pojecia, pierwszy raz taki widze. W sumie oba sa troszke podobne tylko to drugie zdjecie malo kolorowe i przez to ten pierwszy wyglada ladniejJa bym za tym pierwszym byla.

Stefanka ja pamietam jak trzeba bylo wypic to swinstwo :wściekła/y::wściekła/y:.

U nas dzis sie troche maly poprzestawiwal w nocy. Obudzil sie przed 5 :crazy::crazy: i nie dal sie smokiem oszukac, ale zjadl 90 i juz przy koncu butli zasnal i spalismy do 8:15. W sumie sie wyspalam ale wole poprzednie popudki ok 7 i mam nadzieje ze to jednorazowy wybryk bo maly wczoraj tylko 120 zjadl przed snem.

kurcze tez tez pierwszy mi sie podoba i mniej wazy bo tylko 8 kg :tak: ten drugi 10 ..kurcze tylko ze nie moge znalezc zadnych opinii na temat tego pierwszego , ale nie jest on taki drogi wiec nawet jesli okaze sie niewypalem nie bede duzo stratna..

ten drugi ma w wyposazeniu ochraniacz na nogi ale powiedzcie mi czy to jest wogole potrzebne jesli mam spiworek??wydaje mi sie ze chyba nie...

Vikuś przykro mi z powodu Waldiego. Trzymaj się dzielnie kochana. A co do wózka to ja bym chyba wzięła haucka. Wydaje mi się, że to jest solidniejsza firma.

Viki ja też kupiłam wózek hauck group i nie narzekam ;-) Tylko, że mój jeszcze mniejszy jest, waży całe 5kg ;-)Chociaż ten graco też fajny.
A tak wogóle to życzymy Wam wszystkim miłego dzionka :-)

Wszystkiego co najlepsze dla Anetkowej Madzi z okazji 4 miesiąca i żeby sobie w końcu ta wysypka poszła ;)

reklama
Viki ale ten ochraniacz na nogi to nie taki przypadkiem dla dużego dziecka które trzyma nóżki na podnóżku??? Tak mi się wydaje... tak że teraz to nie będzie Ci potrzebny narazie... ;-):tak:
No i trzymam kciuki żeby Valdi szybciutko do was wrócił...

Do góry