reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

M_o_n_i_a;Cholercia...coś czuję, że nocka zapowiada się wesoła po tym szczepieniu, bo Wiktor strasznie lekko śpi i kręci się co chwila:crazy: A tu oczywiście sama z nim jestem:-:)-:)-(. A swoją drogą...ciekawe co u Viki?? Jakie te wieści ze statku???

Ale synuś i tak seriale mamuśce pozwolił obejrzeć...kochane dzieciątko;-);-)

ja swojej w takim przypatku daje czopka 50 i mała sie uspokaja oczywiscie daje tylko po szczepieniu

reklama
Ewa ja jak jezdze do IKEA to do Marek bo tam dosc blisko.

Grzechotka ja jak maly ma czkawke (po urodzenieu miewal dosc czesto, nawert kilka razy dziennie, tereaz rzadko sie zdarza) to robie mu herbatki cieplej, ale jak nie chce jej pic to trudno, po jakims czasie sama przechodzi. Czytalam ze dzieci tak nie meczy ta czkawka jak osoby dorosle.

Ewedja a Ty chyba szczepisz skojarzona szczepieonka i maly mial po niej goraczke??. Kurde bidulek, u nas nie bylo zadnych problemow po 2 szczepeianiach.

Paula dzieki za rade, jutro lece po to rozowe cudoooo. :tak::-D:-D

Kasia moze Olis znowu nocke przespi to i Ty sie wyspisz. Trzymam kciuki.

Sylwia super wiesci, a kostiumik fajniusi. Zycze powodzenia w nauce przesypiania nocek.

Pryzybela ja narazie zakladam czapke zawsze, bo jeszcze nie jest cieplko jak dla mnie. Ale czapeczka bawelniana tylko z takim przedluzeniem na uszki bo jak maly sie wierci to ma ciagle uszy na wierzchu.

Monia fajnja pamiatka, marchewkowe spiochy :-D:-D:-D. Zycze spokojnej nocki po szczepeiniu.

Agnieszka niezly cwaniak z Madziulki.

Ewedja a Ty chyba szczepisz skojarzona szczepieonka i maly mial po niej goraczke??. Kurde bidulek, u nas nie bylo zadnych problemow po 2 szczepeianiach.
no wlasnie, u mnie po dwoch pierwszych bylo zero reakcji, a dzis taka goraczka ze szok, tez bylam zdziwiona, a teraz ciesze sie ze to byla ostatnia

monia u mnie bylo spoko wczoraj wieczorem po szczepieniu nawet na nie nie zareagowal, a pozniej o 1 w nocy nie mogl oddychac i temperatura 38.5 biedactwo sie meczylo, mam nadzieje ze u ciebie bedzie lepiej :-)

nawet mnie nie straszcie my mamy szczepienie jutro :baffled:

ech a ja dzisiaj sobie nic nie pooglądałam. Młody się zbuntował i nawet po kąpieli dzisiaj łóżeczko było fe, ale się uparłam...trochę płączu było :sorry2::-( ale w końcu w końcu usnął. Kurcze wczoraj też mi akcje robił i musiałam przy nim stać i śpiewać i głaskać...ciekawe co jutro będzie ... i jeszcze to szczepienie :baffled:

Agnieszka ja bym zawału na miejscu dostała
a przypomniało mi się jak kiedyś byłam na spacerze, zamyśliłam się dość mocno i nagle taka panika: Boże gdzie moje dziecko, co ono tam robi samo w domu. Panika trwała pare sek. ale wystarczająco żebym się cała mokra zrobiła. Oczywiście nie muszę mówić że dziecko przede mną w wózeczku spokojnie spało :-):-):-):rofl2: roztargnienie

ewejda ci to dobrze juz macie to za soba a nas czeka to w piatek i ten płacz małej pewnie sama sie popłacze jak usłysze płacz szczepionego dzidziusia

Dziewczynki trzymamy kciuki za dzieciaczki po szczepieniu i te przed szczepieniem jeszcze :-) My mamy jak narazie ten ból za sobą, kolejne dopiero w grudniu, ale wcześniej będziemy mieli jeszcze większego stresa z operacją serducha.

Magda_lenka;
nawet mnie nie straszcie my mamy szczepienie jutro :baffled:

ech a ja dzisiaj sobie nic nie pooglądałam. Młody się zbuntował i nawet po kąpieli dzisiaj łóżeczko było fe, ale się uparłam...trochę płączu było :sorry2::-( ale w końcu w końcu usnął. Kurcze wczoraj też mi akcje robił i musiałam przy nim stać i śpiewać i głaskać...ciekawe co jutro będzie ... i jeszcze to szczepienie :baffled:

Agnieszka ja bym zawału na miejscu dostała
a przypomniało mi się jak kiedyś byłam na spacerze, zamyśliłam się dość mocno i nagle taka panika: Boże gdzie moje dziecko, co ono tam robi samo w domu. Panika trwała pare sek. ale wystarczająco żebym się cała mokra zrobiła. Oczywiście nie muszę mówić że dziecko przede mną w wózeczku spokojnie spało :-):-):-):rofl2: roztargnienie

MAGDALENKA dobra jestes dobra usmiałam sie po pachy:-p:-p

u mnie narazie zero newsów...wiem tylko tyle ze na 100% valdi nie wroci w sobote tak jak mail wrócic...łudze sie ze do srody wróci zebysmy na slask razem mogli jechac...ale znając zycie to pewnie pojade sama:-(tzn z chlopcami.

a i przyszla dzis paczka....dostalam moja wymarzona suszarko-lokowke...zawsze bylo mi szkoda na nią kasy...i mowie wam - JEST BOSKA juza wypróbowałam i z czystym sercem polecam .tu daje wam linka bo nie chcialo mi sie tego fotografowac wiec znalazlam takie cos na allegro..

Suszarko Lokówka ROWENTA CF 9000 2-Biegi Tylko Tu (351713642) - Aukcje internetowe Allegro

przepraszam ze tak egoistycznie tylko o sobie...ale wybaczcie nie mam nastroju...do tego pablo darł sie znow caly dzien...czekam jutro na ten wozek to bede mogla wyjsc bo dzis mialam siedzenie w domu, nie liczac wyjazdu do szkoly...

sciskam was wszystkie

reklama
Do góry