reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
viki ja nie odbijam małej w nocy, nigdy nie odbijałam i nigdy nic sie nie stało.
Dziecko jak spi, je na spiąco i potem zasypia (nie wierci sie i nie kręci jak w dzień) to raczej niema szns żeby mu sie ulało:tak:
ja małej nigdy nie brałam do odbicia, baa nawet nigdy jej nie ruszłąm w nocy, jak spała zemną to karmiłam tak jak leżała, a teraz podchodze do łózeczka siadam na krzesełko i ja karmie i mimo iz spi na wznak to wszystko jest w pożadku:tak:

Ewcia dziekujemy

stefanka juz myślałam że znowu cos nie chalo do mnie i szczerze to aż sie poryczałam bo nie dośc że matka mnie tak wkurwiła* że jakbym miała jak i gdzie to w tym momencie bym sie z Darią spakował i stąd wy.... to jeszcze ty ze cie wkurzam.
E mam dość!
Ide spać bo źle zemną znów

Dobranoc

:happy:
za gorąco! Coś mi się stało :szok: bo zawsze uwielbiałam upały! Głowa mi pęka, więc zaraz przywitam sie z podusię i kołderką.
Dałam temu mojemu Szkrabikowi Bebilon z kleikiem. :szok: Szok przeżył on i ja. Niepotrzebnie chyba dałam mu smoczek z większym przepływem bo wyduldał mi butlę w 2 minuty. Co łyk to robił większe oczy, że tak szybko leci. Jak skończył był w takim szoku (chyba) że jak go odłożyłam do łóżeczka to od razu odwrócił główkę i zasnął :-) Ciekawe jak minie ta noc!?! Trzymajcie kciuki.
No chyba że będzie jak u Ciebie Viki - pobudka do przytulenia. Co do odbijania nocnego to my nie praktykujemy ;-) Nawet przed snem jak dostawał cycusia to Mu się nie odbijało.

tak sprytnie potrafię się wgramolić ;-) :-D:-D:-D

A Wiki mam pytanie w sprawie tego prezentu od Valdiego. Jest naprawdę taki sprytny jak w opisie? Bo kurde dziś podkręcanie włosów nie dało takie efektu jak po wyjściu od fryzjera.... :wściekła/y::baffled:

ewa ta lokówka jest po prostu boska, i mowie serio.
ze tak powiem chorowałam na nią juz od jakiegos czasu... a jakos przed wakacjami kupilam cos na jej wzór na zakupach mango i kur..... oddałam ją bo wogole sama sie nie kręciła...
natomiast tej bylam pewna bo kiedys w media podłaczylam ją sobie i wypróbowałam na swoich wlosach...no i od tamtego dnia zachorowałam na nią.
na serio polecam... moze poczatkowo trzeba sie przyzwyczaic bo ona ma grubą rączke i musisz jeszcze nacisnąć taki guziczek..a raczej go przesowac w prawo lub w lewo by szczotka sie krecila w wybraną przez ciebie strone.
ale nie jest to jakies strasznie czy trudne.:tak:

reklama
Do góry