reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Daszka gdyby nie Ty......Ksawery moc buziaków, wszystkiego co najlepsze!!!:tak::-)cmok,cmok;-)

Stefa a jaka ta sofa:confused:...no pokaż nam;-)

reklama
widze dziewczyny ze wy wszystkie tu sie dobrze znacie :-):-):-) a ja sie wcinam ha ;-);-) ale cóż zostało mi czytanie opisów dnia innych :tak::tak: nie ma szans na zadne wyjscie :wściekła/y::wściekła/y: dzidza szaleje a jak juz padnie to zostaje komp (o ile "mój" P. nie siedzi :angry::angry: ale dzis mecz wiec czas mam nieograniczony :-p:-p ) ewentualnie mycie naczyn :crazy: lub prasowanie :no::no: taki to juz los 20letniej kury domowej :-):-):-):-) pozdrawiam was wszystkie i jeszcze raz dziekuje za miłe powitanie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::blink::blink::blink:

:rofl2: Sofa pewnie będzie taka "pod Gajutka" - różowa:-p:-):-)

Diankus, jeszcze troszkę i tez będziesz się ze wszystkimi dobrze znała, bo tu sama elita intelektualna pisze... A Twoja córcia Aniela? Rzadko spotykane, ale ładne...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziękujemy za życzenia :tak::tak::tak:
Już mi przeszło:-p;-) kac wyleczony:-p;-)
DIANKUS ja też się tak czułam a teraz bez BB nie u mnie żyć:tak::tak:;-);-)
STEFANKA no to udany zakup:tak::tak:pewnie jutro będzie wyprubowana:-p;-):tak:

:-Dsto lat Ksawery !!!!!!!

no hej wciąż nie mam nastroju na pisanie ale jedno dobre dostałam @ wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
miłego pisania jutro poczytam:-D

jakby ta elita intelektualna uważniej czytała to by wiedziała że lawendowa:-D

a i jeszcze jedno który mam wybrać
http://www.allegro.pl/item383992859_ubranko_do_chrztu_firmy_krasnal_a011_98_chrzest.html

czy to
http://www.allegro.pl/item384045263_ubranko_do_chrztu_firmy_krasnal_a006_68_chrzest.html
moz-screenshot-3.jpg
moz-screenshot-4.jpg

Ostatnia edycja:
Ksawery wybacz swoim roztrzepanym ciotkom i przyjmij życzenia z okazji ukończenia 6 miesięcy:-) Buziaczki dla Ciebie:-) Rośnij silny i zdrowy na pociechę swoim rodzicom

Dziewczynki ja już powoli się z Wami żegnam:-:)-:)-( Nie wiem czy dam radę zajrzec do neta:-( Mam zamiar aktywnie wykorzystac kazda minutkę moich wakacji:-) Ale za trzy tygodnie znowu będę Was nawiedzac:tak:

reklama
Do góry