reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzieki dziewczyny.

Bylam u siostry. Ona nie pamieta tego co bylo w domu. Pamieta tylko ze wstala z bolem glowy i trzesly sie jej nogi i poszla do lazienki i tam upadla ale tego nie pamieta jak to sie stalo. Lezala na gorze i jej najmlodszy syn wpuscil przez taras szwagierke i ona jej pomogla do czasu przyjazdu mojej mamy. Strasznie ciezko to przezyl jej najstarszy syn ten co jest po wypadku, strasznie plakal ze nie moze mamie pomoc bo jest niepelnosprawny. On nie moze sie z tym pogodzic ze byl zdrowy i sprawny a teraz nic sam nie moze zrobic. Siostra tez sie z tym nie moze pogodzic i ja mysle ze to czesciowo przez to. Ona strasznie to przezywa i czesto placze a wiadomo ze nerwy swoje robia.
Kurde ale ona sie poobijala. Rece nogi ma w siniakach i boli ja szczeka bo pewnie na buzie upadla.
Do tego na sali juz w szpiatalu tez upadla. Kazali jej wstac z wozka i przejsc na lozko. I nie prwadzili jej i upadla bo nie zdazyli jej zlapac.
Dopiero we wtorek ma miec konsultacje neurologiczna. Ku..... to wszystko powinno byc od razu, przeciez jak to cos zlego to do wtorku to tyle dni jeszcze. Szkoda slow na nasza sluzbe zdrowia.

Normalnie jestem wypluta, w pracy zapie..... do tego stres, problem z kim Kube zostawic. Odechciewa sie wszystkiego.

Buziaki dla Adasia i Eryczka

reklama
Jutrzenka, skarbie wiem że to jest trudne, ale pamiętaj że musisz byc teraz bardzo silna i przede wszystkim myśl pozytywnie. My tu bardzo mocno trzymamy wszyscy kciuki za Siostrę.
Co do tego przystojniachy to jakoś tak wyszło że się chował. Chłopak nie ma szczęścia z kobietami...
My się na dziś żegnamy.
Życzymy wszystkim spokojnej nocy. Jutrzenko, Tobie przede wszystkim. BUZIACZKI.

Dzień dobry!!! A może inaczej... Dobry wieczór!!! :-):-):-)

Jutrzenka trzymam kciuki i mam nadzieję że nic poważnego Twojej siostrze nie będzie... :no::no::no: jeju to straszne... :no: życie daje niektórym po dupie. Czemu tak jest? Dziewczyna ma niepełnosprawne dziecko, robi co może i tu jeszcze taki wypadek.... :no: Niech szybko wraca do zdrowia... :blink:;-)
Tobie też życzę rozwiązanie kłopotów Jutrzenka.:tak:;-)

Wczoraj kupiliśmy nowy komputer. Ful wypas... Taki sprzęcior że ho,ho... No i mąż mi sprawił na pierwszą rocznicę ślubu nowy telefonik... superancki. Co prawda jeszcze miesiąc do tej rocznicy, ale miła niespodzianka... :tak:
Wszystko oczywiście na raty, bo na bieżąco nie ma nawet mowy o kupnie takiego sprzętu... :no:

paula bardzo trafne określenie DZIAD :-D:-D
u nas tez na raty wszystko :sorry2: takie życie - początki są trudne. nasza rocznica 4.08 też pierwsza ciekawe czy w ogóle będzie pamiętał :confused:

basia dzięki za zdj :-):-)

jutrzenka trzymamy kciuki, może uda sie kogoś znaleźć do pomocy - są wakacje może jakaś sąsiadka, młoda dziewczyna (sama tak chodziłam dzieci bawić )... a siostrze życzę dużo zdrowia inaczej pomóc niestety nie mogę :-:)dry:

dziecię w końcu zasnęło uff :-)

WITAM!!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA ERYCZKA I ADASIA DUŻO RADOŚCI
GRZECHOTKA to weekend będzie romantyczny i gorący a do tego mąż stęskniony hoho:tak:;-):-p:-)
JUTRZENKA trzymaj się i dużo zdrówka dla siostrzyczki
PAULA to teraz będziesz śmigać po BB jak komp ful nówka:tak::-D

Dziad.... napisałam to bo dla mnie to codzienność... hihihi.... :-D:-D:-D:-D
Diana nasza 25.08 :-) no i prezent już dostałam. Teraz muszę uzbierać kasę i kupić jemu. Jeszcze jakaś kolacyjka, winko i będzie stosunkowo udany wieczór:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam :)

Oliwciu, Krzysiu, Szymonku, Adasiu i Eryczku
STO LATEK
Nasze kochane 7 - miesięczniaki !!!!

Jutrzenka ojjj strasznie mi przykro, że takie straszne wieści przynosisz ... ale mam nadzieję, że Siostra szybko wróci do zdrowia ... może po prostu to zwykłe przemęczenie połączone z wiecznym stresem ... a nie poważniejsze schorzenie ... bądź silna ... na pewno wszystko będzie dobrze ... choć rozumiem jak Ci ciężko ...
Paula no no no ale Ci mężuś sprawił niespodziankę :):) A rocznicę my mamy dzień po Was 26.08 tyle że już 2 lata :-)
Grzechotka ale sie rozmarzyłaś:-D ... ale życzę Ci takich wakacji wkrótce ... jak i wszystkim ... i sobie również:-p
I zdrówka dla Kubusia:-)
Stefanka tzn że już jesteś pełnoetatową nauczycielką ???;-) Wow !!!
Magdalenka my wyjeżdżamy w sobotę i przeżywam to samo co Ty ( a może jeszcze bardziej przez tą feralną "13" niedzielę ) ... a swoją drogą może się spotkamy gdzieś nad tym naszym morzem ... ;-)
Kasia super że Oliś tak szybko doszedł do formy po operacji ... i ciekawa jestem skąd On ma tyle sił mały artysta ???!!!:-):-)
Ataata miło Cię widzieć:) A za niedzielę trzymam kciukasy :);-)

A wogóle to nie mogę dojść do siebie po niedzieli ... chyba zawsze będę to miała przed oczami ... :-(
I do tego jak na złość ostatnio coś mi strzeliło w karku i od kilku dni nie kręcę głową w lewo a ból taki był że ryczałam rzewnymi łzami ... dopiero smarowanie Ketopromem i proszki przeciwbólowe działają ... a w życiu nie miałam problemów z kręgosłupem a tu MASZ !!!

No więc od jutra już mam urlop i będę się powoli pakowała do podróży ... choć wątpię że uda nam się zmieścić w samochodzie ... hehe :-D
Tylko kurcze coś pogoda się schrzaniła ... ja to mam w życiu pecha :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry