reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sto lat, sto lat niech żyje Julcia nam

Witam

Ale te Wasze maluchy zdolne, kurcze to chyba tylko moj jeszcze nie staje na nozki. Moja gapa jak ja na nozki stawiam to zaraz przysiady robi. Wcale nie ma w glowie prostowania nozek. A lozeczko mam nadal na najwyzszym poziomie bo nawet sie nie podciaga. Kurcze juz sie nie moge doczekac az moj zacznie takie rzeczy wyprawiac.

Dzis na obchodzie powiedzieli mojej siostrze ze jutro albo w poniedzialek wyjdzie. No nie moge normalnie. W dupie maja zeby sprawdzic co sie stalo ze zaslabla i upadla tylko wpisali w karte ze wstrzasnienie moozgu po upadku i pierd...... wszystko. Nie mam slow juz na ta sluzbe zdrowia. Przeciez powinni ja przebadac czemu zaslabla i czemu tak sie czesto zle czuje. Ale nie oni ja faszeruja kroplowkami i tylko ich skutki interesuja ale jaka jest ich przyczyna to juz maja gdzies.
Naptrawde w tym chorym kraju to az strach chorowac. Jak nie pojdziesz prywatnie i nie zaplacisz za wszystko to w zyciu nie bedziesz zdrowa. Ach tylko ich w kosmos wyslac wdzystkich. I jeszcze strajkuja bez konca.

reklama
elcia rany kto Cię tak zaprogramował? :-D ja tam wieczorami nadrabiam bo z Nelą nic zrobić się nie da i mamusia ma być tylko dla niej :sorry2:

byłam u gin - dostałam tabletki na wywołanie okresu LUTEINA ohydne pod język :dry: zabieg 28.07 :dry::baffled::szok: i powiedział żeby stosunkowo dobre wieczory i ranki odłożyć na kolejny m-c czyli już drugi :dry::zawstydzona/y:bo inaczej rodzinka się powiększy :sorry2::-pa na razie tego nie chcę :-)

sto lat dla Juleczki pięknej buziaczków mnóstwo od Nelki i mnie hihi :-):-):-):-):-)

edit.
jutrzenka może uda sie jej jak najszybciej iść prywatnie do neurologa, nie ma co liczyć na publiczny szpital i fachowców, tak samo jak i dla dzieci no i dla dorosłych. 3mam kciuki żeby było ok :-)

Ostatnia edycja:
Juleczko ogromne buziole na 7 miesięcy od Olisia i cioci Kasi :-)

Jutrzenka życzę dużo zdrówka dla Twojej siostry, ale ja bym nie odpuściła. Niech przy wypisie lekarz napisze oświadczenie jakie badania wykonano w związku z upadkiem i jakie były przyczyny takowego upadku. To ich zasrany obowiązek, żeby wszystki badania wykonać, a nie leczyć tylko skutki upadku.

Elciu, jak jesteś taka zdolniacha w sprzątaniu to zapraszam do Belfastu;-):-p
Terrorysta tak mi w kość daje, że ostatnio sprzątanie mam gdzieś.

DotoZ witaj :-):-):-)

Miłego dzionka Dziewczynki :tak:

ELCIA jak ja ci zazdroszczę takiego temperamentu:tak::tak:hiu hiu tyle zrobić super:tak::-D
DOTA fajnie cię czytać spowrotem:tak::-D
JUTRZENKA dużo zdrówka dla siostrzyczki a nasz służba zdrowia no cóż powystrzelać:wściekła/y:

:-Dhej hej

Jutrzenka mój też sie nie podciąga nie raczkuje nie siada na kolanach dopiero się siedzieć nauczył czekam cierpliwie:-D nasze Kubusie to dwa leniuszki heheh ale podobno Kubusie tak mają:-D

Sto lat dla Juleczki slicznotki naszej kochanej mojej slicznej synowej

a mąż przyjechał a fajnie dziś jest:-D więc uciekam
papatki

Cioteczki dziękujemy jeszcze raz za pamięc... Julka już spi :szok::-):tak: Ale to dobrze, mam spokoj przynajmniej.... hihihi... Może wylicytuję sobie bluzę... :-) jak za dużo nie będą chcieli za nią... :-)

Elcia dobrze że jutro sobie odpoczniesz. Ja też ogarnęłam mieszkanko i z głowy... :-)

Ale te Wasze maluchy zdolne, kurcze to chyba tylko moj jeszcze nie staje na nozki. Moja gapa jak ja na nozki stawiam to zaraz przysiady robi. Wcale nie ma w glowie prostowania nozek. A lozeczko mam nadal na najwyzszym poziomie bo nawet sie nie podciaga. Kurcze juz sie nie moge doczekac az moj zacznie takie rzeczy wyprawiac.
.

:-DJutrzenka mój też sie nie podciąga nie raczkuje nie siada na kolanach dopiero się siedzieć nauczył czekam cierpliwie:-D nasze Kubusie to dwa leniuszki heheh ale podobno Kubusie tak mają:-D
Kubusie i chyba Darusie też:wściekła/y:
Moja tylko leży i leży no i ewentualnie głowe dźwiga!!
Nie siada sama, nie raczkuje, a jak ja stawiam na nogi trzymając pod pachami to zgina nogi i siada na tyłku:angry: leniwiec jeden! Nawet w chodziku jak siedzi czasem chwilke to nogi jej wiszą, bo niema zamiaru ich wcale wyprostowac i stanąć na nich, tylko trzyma podkulone!

Elcia podziwiam... w życiu bym tyle nie zrobiła do 11:no:

Sto lat dla Julci

Kubusie i chyba Darusie też:wściekła/y:
Moja tylko leży i leży no i ewentualnie głowe dźwiga!!
Nie siada sama, nie raczkuje, a jak ja stawiam na nogi trzymając pod pachami to zgina nogi i siada na tyłku:angry: leniwiec jeden! Nawet w chodziku jak siedzi czasem chwilke to nogi jej wiszą, bo niema zamiaru ich wcale wyprostowac i stanąć na nich, tylko trzyma podkulone!
Nasza Gajunia tez nie jest takim orłem :-):-) owszem podnosi pupcie do raczkowania ale prawie wcale sie nie przemieszcza tylko w miejscu sie kreci!! jesli chodzi o siadanie to siedzi z podparciem ale ciagle trenuje i chce siadac tylko ze narazie tylko jest w stanie podniesz glowke i pol plecow:-):-) na oslode za to nozki prostuje jak ja stawiam :-):-) ale uwazam ze wszystko w swoim czasie...a jeszcze na dodatek nie ma zebow:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Stefanka u nas też ząbków nie widac :no::no::no::-:)-:)-(

Nawet się nie obejrzycie jak maluchy zaczną raczkowac, siadac i wstawac... :tak::tak::tak:
U nas też wszystko z dnia na dzień :szok: nawet dzis usiadła sama z raczkowania :szok:
W jeden dzien tyle nowych umiejętnosci że szok!!! To chyba na piękne zakończenie siódmego miesiaca... ;-);-);-):-):-):-)
Nagram w przyszłym tygodniu, zaloguję się na picassie i wrzucę filmiki.

Do góry