reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

HUUUURRRRRRRAAAAAAAAA
KUBUS MA 2 ZEBA, DZIS SIE PRZEBILA PRAWA DOLNA JEDYNKA. :tak::tak::-D:-D:-D

Kurcze Paula Julcia to jakis super przypadek :-D:-D:-D:-D, ona umie wiecej sama niz moja gapa, drugi Kubus, Gajunia i Darusia do kupy :-D:-D:-D;-);-);-). Ale za to leniwa 4 ma w sumie wiecej zebow niz Julcia :-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Pewnie znowu jak bede siedziala i odswiezala to wszystkie spac pojda :confused::confused:

Edit:
Widze ze sie Sylwia chowa na NK, nie wstydz sie zapraszam. Stefanka i Ciebie tez widze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was:-D:tak::-D:tak::-D

Pamiętacie mnie jeszcze??:sorry2::confused::dry:
Wakacje się skończyły:-( Zleciało tak szybko:-( zdecydowanie za szybko:-(

W wolnej chwili postaram się przeczytac te milion stron, które napisałyście, bo jestem ciekawa czy mnie obgadywałyście pod moją nieobecnośc:-p:-p

No ale od dzisiaj będę już na bieżąco:-)

Sylwia Sylwia hmmmm, cos mi to mowi ale nie pamietam dokladnie :-D:-D:-D. Ty chyba jakas nowa jestes ;-);-);-);-):-D:-D:-D

Witaj spowrotem moja droga, jak po wakacjach, co u Marcelka. Dawaj szybciutko jakies fotki swojego kawalera. Buziaki dla WAS

U nas Ok.
Marcel łobuz się straszny zrobił:dry: ostatnio jego ulubionym zajęciem jest wrzask na caly regulator:szok::szok: Ludzie się aż za nami oglądają, a on wrzeszczy i się śmieje:-p:-p
A fotki będą ale później bo ja mam małe urwanie głowy teraz, bo nie wiem czy pamiętacie ale przeprowadziliśmy się:baffled: i jak narazie to jest jeden wielki bałagan:wściekła/y:
No i jak to po wakacjach w Polsce jestem poprostu skonana:szok::angry:

Sylwia witaj ponownie!!! :-):-):-) Miałas kochana wypoczac na tym urlopie... ;-) porządkuj, układaj graty i jak się porządnie ogarniesz to powróc w dawnej formie do nas :-D:-D:-D będziemy Cię tu wspierac w tej robocie... hihihi...:-D:-D:-D

Jutrzenka gratulacje z okazji zabka :-D:-D:-D No zębów u nas ni ma, ale jakos się nie martwię. Jeszcze mają czas żeby wyjsc... :-):-):tak::tak:;-);-)

Odswiezam i odswiezam i cisza. Halo gdzie sie wszystkie podziewacie?????????????.

Ide pod prysznic moze sie rozkrecicie i przestniecie sie wstydzic :-D:-D:-D

jutrzenka ja mam odpalona strone NK ale nawet przy kompie nie siedzialam!!
sylwia wszystkie na ciebie posty juz edytowane! nie masz co szukac :)) fajnie ze wrocilas!!
boszeee ale u nas dusznoooo mozna umrzec...

Paula pewnie ze nie masz co sie martwic. Zeby tak jak umiejetnosci to indywidualna sprawa beda jak przyjdzie na nie czas.

Kurde ale rodzice maluchow to jak dzieci. Ciesza sie z kazdego drobiazgu. Jak sie maluch czegos nauczy albo jak mu sie zab pokaze. Ile my mamy z tego pociechy. Ach fajne te nasze grudniowe maluszki

Stefanka Ty to juz sie pewnie zaczepki z mojej strony dopatrzylas a ja Cie poprostu zapraszam do pogadania na BB :)

reklama
Zgadzam się Jutrzenka.:tak: Indywidualna sprawa każdego maluszka. No a radosci co nie miara... :-):-):-)Tak szybko się te nasze smyki rozwijają... :-) Jak dzis weszłam do pokoju i zobaczyłam że mała stoi przy kanapie to z radosci łzy mi się zakręciły, ale z drugiej strony strach, bo jeszcze nie umie bezpiecznie upasc i strasznie się o nią boję. :-:)-:)-( Wiem że guzy i siniaki są nieuniknione ale w tak wczesnym stadium może po prostu byc niebezpiecznie... :-( nie mylę o tym, sio!!!
Raczkuje po całym mieszkaniu, włazi pod ławę, pod suszarkę z ciuchami, pod biurko, próbuje się wcisnąc pod łóżeczko, no w każdy kont :-D:-D:-D nawet do łazienki za mną goni :-D:-D:-D to takie smieszne... :-D:-D:-D

Do góry