reklama
Paula21
Grudzień '07
Dota 

Stefanka na prawdę super wyglądacie. Nie dałabym wam tyle.
Moja mama miesiąc temu miała 41 urodziny :-)

Stefanka na prawdę super wyglądacie. Nie dałabym wam tyle.
Moja mama miesiąc temu miała 41 urodziny :-)
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej lasie
no wreszcire się cos z mieszkaniem ruszyło R podpisze w czwartek umowę przedstepną narazie się jeszcze nie cieszymy ale już niedługo hehehhe
a jak narazie to tylko opiernicz dostałąm od męża bo zgubiłam gdzieś orginał aktu notarialnego z tamtego mieszkania i nie wiem co teraz jeden napewno jest w banku bo był kredyt chyba tam musze pójśc i może mi dadza go ale były jeszcze odpisy i oczywiście nie mam pojęcia gdzie sa straszny ze mnie bałaganiarz to fakt

a co do latek to ja już też prawie za mgłą mam lata 20 i wspominam z sentymentem ach kiedy to było a tu już 30 na karku i tylko po dzieciach będzie widac jakie stare jesteśmy
apropo dzieci to mama moja kupiła dziś kUbusiowi poajacyki na rozmiar 6-9 mieś jak je zobaczyłam to myślałąm że 2latek się w nie zmieści takie ogromne były i wiecie co sa prawie dobre na niego troszkę za długie ale się normalnie nie spodziewałam

dobra idę oglądac harego potera może się trochę sztuczek naucze heh
no co lubię harego pottera

no wreszcire się cos z mieszkaniem ruszyło R podpisze w czwartek umowę przedstepną narazie się jeszcze nie cieszymy ale już niedługo hehehhe

a jak narazie to tylko opiernicz dostałąm od męża bo zgubiłam gdzieś orginał aktu notarialnego z tamtego mieszkania i nie wiem co teraz jeden napewno jest w banku bo był kredyt chyba tam musze pójśc i może mi dadza go ale były jeszcze odpisy i oczywiście nie mam pojęcia gdzie sa straszny ze mnie bałaganiarz to fakt

a co do latek to ja już też prawie za mgłą mam lata 20 i wspominam z sentymentem ach kiedy to było a tu już 30 na karku i tylko po dzieciach będzie widac jakie stare jesteśmy
apropo dzieci to mama moja kupiła dziś kUbusiowi poajacyki na rozmiar 6-9 mieś jak je zobaczyłam to myślałąm że 2latek się w nie zmieści takie ogromne były i wiecie co sa prawie dobre na niego troszkę za długie ale się normalnie nie spodziewałam

dobra idę oglądac harego potera może się trochę sztuczek naucze heh
no co lubię harego pottera

Paula21
Grudzień '07
No Dotka ja to się śmieję że moja mama jak pójdzie na emeryturę to już na prawnuki będzie czekała bo Julcia będzie miała 20lat... 

Grzechotka trzymam kciuki... No a jak się naoglądasz Harego to może wypowiesz zaklęcie i Twoje dokumenty się znajdą...

Grzechotka trzymam kciuki... No a jak się naoglądasz Harego to może wypowiesz zaklęcie i Twoje dokumenty się znajdą...

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Witam.
Wpadlam na chwilke sie Wam pokazac bo wiem ze umieracie z tesnknoty

.
Moja siostra sie wkur..... na maksa. Juz ma po dziurki od nosa tego cholernego szpitala. Rano jej powiedzieli ze dzis po konsultacji neurologicznej wychodzi, maz jej przyniosl ubrania, spakowala rzeczy. A ok 15 sie dowiedziala ze nie przyjdzie neurolog (nie wiadomo dlaczego) i moze bedzie jutro wiec jak pojdzie wszystko dobrze to jutro ja wypisza.
Ja moze w czwartek pojde do Wawy poszalec na wyprzedazach ;-)

. Pewnie jedna rzecz kupie za tyle co Stefanka 3-paki ale taki urok tutejszych wyprzedazy 

Ej tam nikogo nie ma to ide spac.
Do jutra. Buziaczki
Wpadlam na chwilke sie Wam pokazac bo wiem ze umieracie z tesnknoty

Moja siostra sie wkur..... na maksa. Juz ma po dziurki od nosa tego cholernego szpitala. Rano jej powiedzieli ze dzis po konsultacji neurologicznej wychodzi, maz jej przyniosl ubrania, spakowala rzeczy. A ok 15 sie dowiedziala ze nie przyjdzie neurolog (nie wiadomo dlaczego) i moze bedzie jutro wiec jak pojdzie wszystko dobrze to jutro ja wypisza.
Ja moze w czwartek pojde do Wawy poszalec na wyprzedazach ;-)

Ej tam nikogo nie ma to ide spac.
Do jutra. Buziaczki
Ostatnia edycja:
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
sylwia m jakas taka oslabiona ta twoja wena po powrocie z polski!! opowiadaj jak bylo bo moze jest tak zle ze ja nie powinnam jechac![]()
Toż my się ciągle rozpakowujemy

No i do tego jeszcze R jest ciągle na urlopie więc nie siedzię pół dnia przy kompie bo potem jak pójdzie do pracy to mi nie uwierzy jak mu powiem że na komputer to ja nawet nie mam czasu

Jutrzenka szkoda Twojej siostry:-( Trzymam za Nią kciuki

Grzechotka a jak już będziesz bogaczką to co MI kupisz????:-)
Apropos urodzin.... mój szanowny małżonek jutro skończy 24 lata...heheeh....świeżynka

alex3meyer
Matka gagatka
A tu nikogo??
Stefanka- w czwartek na ten basen sie wybieramy, bo tak nam najbardziej pasuje, to wtedy cos napisze blizej.A i dowiem sie co z ta woda, ale z tego co wiem, to tu jest chlorowana.
Ale mi usypianiemalego dzies ciezko szlo.Wypralam mu szlafmycke i jest jeszcze wilgotna, a on bez swojej szlafmycki, to jak bez reki... rytulal wieczornego spania niekompletny...
Stefanka- w czwartek na ten basen sie wybieramy, bo tak nam najbardziej pasuje, to wtedy cos napisze blizej.A i dowiem sie co z ta woda, ale z tego co wiem, to tu jest chlorowana.
Ale mi usypianiemalego dzies ciezko szlo.Wypralam mu szlafmycke i jest jeszcze wilgotna, a on bez swojej szlafmycki, to jak bez reki... rytulal wieczornego spania niekompletny...

reklama
joanna30055
mama Ksawka 07
sylwia to ten twój małżonek młodziutki
;-)

dzisiaj weny nie mam
:-
baffled:

dzisiaj weny nie mam