reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sto lat sto lat niech zyje Gajunia nam :-D:-D

Moj maly jak zasypia to pieluche na glowe sobie zakłada i ją przytula.:-D:-D

Kurde to ja tez z tych "starych" bo juz 28 na karku :-D:-D, a moj R to prawie emeryt bo 33 w grudniu skonczy. :-D:-D

Dobra popracowac musze

reklama
hej

no wszystko jest na dobrej drodze do sprzedaży tego zasmarkanego mieszxkania jutro R podpisuje umowę przedstepna ale oczywiście musiał sie znaleśc kupiec jak mnie nie ma .Mieszkanie jest moje więc musze r zrobić upoważnienie notyarialne i następne 150 trzeba wydać ale dobrze że jest kupiec:-D:-D

elcia a stac cię na benzyne i ubezpieczenie tego porshe z jakieś 100000 na miesiąc???i policz dobrze zara heheh:-D:-D:-D

a kasa to niestety zaraz będzie oddana heheh do banku na spłatę kredytu szkoda że trzeba ale trzeba:confused:

Kuba spi bez żadnej przytulanki nie lubi nic próbowałam mu dac jakiegoś pluszkaka nie budził sie w nocy igo kopał na koniec łóżeczka pielucha ani kocyk też nie on lubi mieć przestrzeń rozkłąda sie wyciąga jedna nogę na kołdrę druga schowana rece do góry albo na boki i śpi:-D

Stówka buzioli dla Gajuni

hehe GRZECHOTKA porshe przerobie na gaz a z ubezpieczeniem jakos se poradze T ma wszystkie znizki to bedzie mniej hihihih tylko mi go kup bede do ciebie jezdzic na kawusie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I ja się witam w ten obrzydliwy dzień:-:)-( Zimno i pochmurno. No i w tym twi problem że pochmurno a nie deszczowo bo nie wiem czy jak wyjdę na pole to nie lunie nam na głowy:confused::confused::confused::confused::confused:

Gajutku wszystkiego naj naj kochana

Dzien dobry.
Sorki, ze wczoraj tak bez pozegnania, ale nie chcialam posta pod postem pisac, z reszta chyba nie mozna...
Wszystkiego najlepszego dla Gajuni:-)
Pozdrawiamy.

Sto lat dla naszego BB Pimpa- Gajuni!!! Rośnij zdrowo, uśmiechaj się ładnie do mamuni i krzycz o więcej pyszności... hihihihi... :-D:-D:-D

Sylwia dla Twojego mężusia ("dziada") też wszystkiego najlepszego na 24 urodziny... :-):-):-) niech będzie grzeczny i nie czepia się o bb :-):-):-)

Ale wpadka z tą Elą... Sorki... :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczynki:)

Serdeczne pozdrowienia ze słonecznego Dziwnowa nad morzem !!!!!

Pogoda piękna, Wiktor wczoraj po raz pierwszy w życiu kąpał sie w morzu, klimat mu służy bo prawie cały czas śpi ...:-)

Dla wszystkich Solenizantow STO LAT !!!!
Rośnijcie zdrowe i śliczne ku radości Rodzicow :):)
Buziaki :):)
:-):-):-):-)

Jechali
śmy prawie 12 godzin, ale nawet zlecialo, Wiktor prawie cala noc spal, pare razy go wyciagalam z fotelika na rozprostowanie kosteczek, ale potem prawie zaraz zasypial wiec nie bylo klopotu.
Jestesmy tu do przyszlego piatku wiec wybaczcie ale nie wiem czy zagladne do Was jeszcze do tego czasu ...

Buziaki dla wszystkich Grudniowych Mamu
ś i ich Maluszkow :):)

Monia z Rodzinka ...;-)

Ps. sorki za brak polskich literek, ale cos mi sie tu poprzestawialo :zawstydzona/y:

Do góry