reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
elcia mnie to nie dziwi bo kobiety od zawsze mialy wladze nad mezczyznami!! robisz z nim co chcesz!! hhhehe no i jak podobalo mu sie przed domem ?? hehhe
paula juz niestety zapomnialam co pisalas bo to jest na poprzedniej stronie :)
alex ty sie nie ukrywaj tylko gadaj!! oo widze ze zagladalas do mnie na NK!!

alex nie nie!! tu chodzi o sterylne warunki w ktorych wychowuje moja corke!! myje ja szczoteczka do zebow w dodatku wysterylizowana :))

alex to pisz wiecej to zostaniesz moderatorka :))
no i musisz wrzucic wiecej fotek bo my jestesmy ciekawskie baby!! szczegolnie grzechotka !! ale jak ja poznasz to sama sie przekonasz. jej nick "grzechotka" pochodzi od nazwy weza grzechotnika bo ona lubi wpatrywac sie w oczy swoich ofiar i wtedy tak delikatnie grzechocze glowa :))))))))
paula wydaje sie ze od imienia paulina ale tak naprawde od slynnego oszusta matrymonialnego paula smitha. uwierz mi ze paula nie jednego faceta juz puscila w skarpetkach!! i tak dalejj...reszte opowiem ci pozniej :))))))))

Ostatnia edycja:
Stefanio!!! Już jestem!!! :-D:-D:-D

Właśnie wyszłam spod prysznica, i wiecie co???
Obetnę włosy na krótko... :tak::tak::tak:
Tak dużo mi wypadło że nie ma sensu dalej chodować i jak pojadę gdzieś za miesiąc do mojej kochanej przyjaciółki fryzjerki to się opitolę.... :-):-):-)
A poza tym to jestem taka chuda że nie ładnie mi w długich. Dziś na kolację zjadłam całą czekoladę z orzechami. Ale nic mi to nie daje... :-:)-:)-(

Aaaa!!! Zamówiłam dziś chrzciny na 24 sierpnia więc wystąpię już w nowym fryzie hihihihi... mam nadzieję że mi się nie odwidzi... :-):-):tak::tak:

reklama
Bede pisac, bede...
Stefanka, a kiedy bylas w Polsce ostatnio? Ja bylam caly miesiac w maju, a wczesniej to ho ho, poltora roku temu, bo jak zaszlam w ciaze to nie jezdzilam, bo sie balam, ze sie gdzies dzwigne albo nadwereze, czy cos... Strasznie sie za rodzinka stesknilam. No, ale teraz bylam i sie troche nasiedzialam. A teraz to tez w sierpniu planuje, ale to na krotko, moze 10- 12 dni.

Do góry