• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
buuuuu stefanka przeciez ci ostatnio wysłałam cay zebrany towar i juz nie masz ?????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:co ty z tym robisz ???????niprzesadzaj dziewczyno jak ty tak mozesz ????? a z tym wyprowadzeniem na ludzi to nie wiem czy ci sie uda????hihihihihi

Ostatnia edycja:
Dzień doberek!!!!!!!!!!!!!!
wszystkiego najlepszego dla darusi na 7miesięcy dużo uśmiechu
i wszystkiego dobrego w dniu imieninek dla wszystkich krzysiów(i mojego dziada też:-d:-d)
miłego dnia życzę!!!!!!!!

Hej zboczone mamusie;-);-);-);-);-)

U nas znów wielkie pakowanie bo wieczorkiem znów wyjeżdżamy na wieś. Ale tym razem będzie internet bo tata ma przenośny i zabiera ze sobą. Tak więc będę mieć z Wami kontakt.

Ela co do towaru dla Stefanki to pewnie gajutek przejął i mama nawet nie wie że takowy był od Ciebie;-);-)

WERONICZKA HEHE PEWNIE TAK
a ja widze ze wielkimi krokami zbliza sie odcinanie centymetra ach nie moge sie doczekac jak juz bedzie finish:-):-):-):-):-):-)
a jak tam imiona WERONICZKO ???/ELA bedzie?????? hihihihi;-);-);-)

reklama
Elu niestety Eli nie będzie bo moja matka chrzestna ma tak na imię i jest to okropny dziwoląg i zmyślacz. Tak więc żle by mi się kojarzyło. Dziewczynka będzie Małgosia ( nie Gosia) a chłopczyk:dry::dry: mąż chce Dawida a jak tak średnio. Będziemy jeszcze nad tym myśleć. Choć i tak wszystkie wiemy że bez potrzeby bo będzie dziewczynka;-);-);-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry