• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam z pracy :-D:-D:-D:-D.

Buziaczki dla Darusi

Matko ale sie usmialam, Wy to normalne to chyba nie jestescie ;-);-):-D:-D:-D:-D:-D. Przez to walenie to mi sie praocwac odechcialo :-D:-D.

Paula co do wypadania wlosow to polecam CAPIVIT Pekne włosy. Ja biorę i wlosy mi juz nie wypadaja.

Stefanka czuje sie pominieta. A gdzie moj portref psychologiczny :-p:-p:-D:-D.

Nie wiem co tam jeszcze pisalyscie bo przez to walenie nie skupilam sie na reszcie :szok::szok::szok::szok:

I do pracy z powrotem.

reklama
Ale naskrobałyście od wczoraj :szok::szok::szok: Uśmiałam się nieźle...

Julka właśnie śpi a ja za 40 minut mam klientkę. :tak:więc będę wieczorem jak Julia zaśnie.... :tak::-)

Buziaki dla Darii i Zosi:tak::-):-)

I oczywiście najlepsze życzenia imieninowe wszystkim Krzysiom.....tym moim najkochańszym, dla Twojego Joasiu też i pozostałych :-)

A ja leżę z anginą....kurde taki upał a ja w domu z gorączką....no cóż, bywa i tak;-)

Dbajcie o siebie i maluchy,papatki:tak:

Hej hej.
Bylismy na spacerku troszke, bo pogoda ladna, trzeba korzystac, bo na wyspach jak to na wyspach- niedlugo to potrwa.
Jade w sierpniu do Polski. Dzwonilam kilka dni temu do mamy i prosilam, zeby zarezerwowala jakis termin u ksiedza na chrzciny i wiesz co Paula? Tez bede miala 24 sierpnia :-), tak wyszlo...:-D.

Alex to będziemy się razem szykowały hihihi.... :-D:-D:-D

Dota zdrowiej...

Wszystkiego naj dla DARII naszej małej siedzącej łobuziary...:-);-)

Dla wszystkich Krzysiów też najlepsze życzonka... :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry