reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

alex a u mnie wcale tak badzo nie padalo w nocy! dzis troche zachmurzone niebo ale i tak cieplo :) a w nocy myslalam ze umre tak bylo duszno!!
JEST TU KTOS??

reklama
Witajcie!:-)

Buziaki dla Tadzia i Ksawerego! Wszystkiego najlepszego chłopaki:tak::tak:

A ja byłam na spotkaniu z Magdalenką i z Wiktorkiem:-)na Wyspie Sobieszewskiej:-)
Co tu dużo pisać...Magda przesympatyczna kobitka, Wiktorek świetny chłopak....
Byłyśmy na dłuuuuugim spacerku....ale fajnie tak się spotkać i pogadać w rzeczywistosci...:tak:

A zapomniałabym:
Pozdrowienia i buziaki od Magdalenki i Wiktorka dla Was kochane i dla dzieciaczków!:-):-):-)

Miłego dnia!papa:-)

reklama
Paula heheh:-D.....jak dużo filmików ma Pani Barbara:shocked2:Gdzieś Ty ją upolowała? może to sąsiadka?heheheh:-D
komentarz: "Czujesz to ?":-D

Paula ,Alex a macie już KREACJE na chrzciny dla maluchów?:happy2:
Tak sobie myślę, takie duże maluchy to juz trzeba jakos ubrac...mój jak miał 3 miesiące na chrzcie to białe ubranko i tak nic nie było widac, cała ceremonię na rękach i taki malutki jeszcze był....

Do góry