reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja się biję z myślami czy kupić łóżeczko turystyczne czy nie. Troszkę ono kosztuje a ja praktycznie potrzebuję je tylko nad morze. Najchętniej to bym pożyczyła ale nie mam od kogo:baffled::baffled: Ach. muszę pogadać z mężem ale jak go znam to będzie bezwzględnie przeciwny.

reklama
Weroniczka tak sobie myślę, że jeśli tylko nad morze to troszkę bez sensu, ale z drugiej strony zawsze dla Córci może się przydać jako łóżeczko stacjonarne ;-) My mamy właśnie takie turystyczne łóżeczko w domu i jesteśmy zadowoleni:tak:
Chce ktoś pożyczyć wyjca pospolitego?? Chętnie oddam w dobre ręce;-):-p

sylwia mam nadzieje ze to nic poważnego, ale u mojego Pawła goraczka wygląda tak ze ma ciepła głowe tzn tak z tyłu i czubek...natomiast czoło rączki i stopy zimne.....damian natomiast przy goraczce jest zimny ma tylko czerwone i gorące policzki.....tak wiec sama widzisz ze kazdy inaczej reaguje.,...ale trzymam kciuki by przeszło i bys rano ujrzała śliczne ząbeczki:tak:;-)

weronika chętnie bym wam pozyczyła ale tez akurat bedziemy na slasku wiec tez bedziemy z niego korzystac..tzn pablo bedzie.
ale na allegro juz za 99pln mozna kupic dosc solidne...tylko ze one nie mają otwieranego boku.ale są ok

Ostatnia edycja:
SYLWIA i jak Marcelek????
KASIU ja chetnie pozycze tego wyjca pospolitego:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a wiesz na weselu ze strony mlodego była taka 15 miesieczna dziewczynka z zd i tez miała operacje na serduszko i jej tato mówił ze na poczatku było ciezko i wolniej jej wszystko szło a teraz to normalnie szok zapiernicza na chodziku ze tylko za nia biegaja a jaka radosna i wogle cała swietna i charakterek ma a nie dawno ogladałam filmy Oliska i jaki ty masz sliczny głos taki potulny juz kiedys mówiła o tym Paula
VIKI u nas tez tak wieje narmalnie szara ponura jesien brrrrr i zimno bleeee ooo i za 30 min mezusia bedziesz miała tez sie ciesze twoim szczesciem udanego wieczorku zycze
JOASIU zycze szybkiego powrotu do zdrowia

Dzień dobry !!!

Dziękuję Dziewczynki serdecznie za życzenia ... strasznie mi się milutko na serduszku zrobiło ... no tak, tak, kolejny roczek do przodu ;-)

Ja wpadam tylko na sekundkę dosłownie bo jesteśmy u Rodziców, ale na pewno zajrzę wieczorkiem ...

A w ogóle to mam pytanie ... bo Wiktorek dostał od Prababci pieniążki na nowy wózek ... i jestem na kupnie fajnej, zgrabnej, lekkiej spacerówki ... jaką mi mogłybyście polecić, bo wiem, że większość Dzieciaczków już ma takie furki:tak:

Miłego popołudnia ... buziaki:)

Marcel ma infekcję ucha:-:)-( Dostał dodatkowo ibuprofen na zbicie temp i oczywiście cały czas obserwowac:-) Mam nadzieję, że sie rozejdzie po kościach:-)
Bidulek mój:-( Pierwszy raz przez to przechodzimy:-(

Monia ja mam ten i jestem zdowolona:tak:
Chicco Liteway - Fuego : mothercare

Joanna ja słyszałam, że takie zapalenie jajników to zajeb....cie boli, więc współczuję:-(

Weroniczka Kasia dobrze mówi może dla następnej dzidzi się przyda :tak::-);-)

Sylwia dużo zdrówka dla Marcela...

Monia ja mam Bebe confort wózek i jest ok. Mam dokładnie ten szary
Bebe Confort Viva Plus
Tylko materiał ma tragiczny. Wszystko na nim widać... :-( Ale ogólnie bardzo wygodny.
Ta firma ma super wózki i przystępne cenowo->Babydesign Group

Myślę że każda z nas zachwali swój wózio bo innego nie miała :-D:-D:-D hihihi...

reklama
No ale na codzień dzidzia będzie soała w drewnianym łóżeczku:sorry2::sorry2: A sama już nie wiem i nie chce mi się myśleć bo jestem zła na R. Powód? taki jak u Was ryby tylko u mnie auto i klub citroena. Ważniejsze od żony i dzieci. Auto to najważniejsze dziecko R:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry