reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
To fajnie będziemy w kontakcie:tak:
A jak sobie radzę?....no to tak na forum mam opisywać?.....samotne kobiety ponoc maja sposoby na brak faceta...hehehe....:-p
Nie, tak na powaznie to mama z siostrą do mnie przyjechały i sobie zwiedzamy Trójmiasto:tak:

Alex;-) no i Paula uciekła....:tak:

Paula, Alex, Kasiu bardzo Wam dziękuje za odpowiedź :tak::tak:
Wiktorek był bardzo zdziwiony nowym smakołykiem :-)

Annn u nas jest głównie tus tsyt syt z rzadka bababa i tatatata a oatatnio aaaaaaaaaaaa w różnych śpiewnych tonacjach :-D

Kacha super że masz koleżanki pod ręką..ja to taka osamotniona jestem, a ostatnio to już w ogóle smuty :dry:

Weroniczka chłopy to już tak mają, ale jak tu się nie denerwować, doskonale Cię rozumiem. Ale postaraj się dla Waszego zdrówka :tak:
Hehe to nieżle musiałaś się nad nim nawyżywac, ze się boi wrócić ;-)
a propos Michai i Małgosi
moja kuzynka jak się urodziła nie miała imienia, a tak jakoś wyszło że u nas moje pokolenia ma imiona na M. A do maleńkiej kuzynki wołaki Misiaczku i tez się zastanawiali nad Michaliną, a została w końcu Małgorzatą....śliczną i bardzo zdolną i do tego sportsmenka

Dota nie pisałaś mi jak Krzysio przeżył nasze spotkanie??
Bo wiecie dziewczyny...moj Wiktor to straszny łobuz i dał popalić koledze :sorry2::sorry2::zawstydzona/y:
Ale oprócz tego że łobuz to jest przekochany i zdolniacha...dzisiaj załapał jak samemu pić z butelki i siknął do nocniczka już dwa razy :-):-):-):laugh2:

Stefanka każdy ma jakieś zboczenia;-);-);-)

A ja zapomniałam się pochwalić że mój mały skarb załapał w przeciągu kilku sekund jak pić przez rurkę:-):-):-):-) No i teraz zamiast jeść to pije gałgan jeden.

Madzia to nie smutaj tylko biegiem na lotnisko do Krakowa i za 3 godziny będziesz w Belfaście ;-)
Mi to żelazko nie daje spokoju;-):-p Wzięłam je sobie do ręki, oglądam z każdej strony i nie mogę zczaić co i jak :-p

Nie było mnie chwilę i tyle czytania!!! Nic nie robiłam!!!

FIGLARNA ALEX!!!
:-D:-D:-D Nie powiem Ci głodnemu chleb na myśli, bo ponoć głodny głodnemu wypomina!:-D:-D:-D

Jutrzenka!!!
Wooowwww... Dobra jesteś!!! :tak::tak::tak: A jakie ukryte słówka u Ciebie widzę... :-D:-D

Weroniczka to na kurs wieszania prania z nożyczkami? Bardzo chętnie!!! :-):-):-)

Stefanka! :-D:-D:-D

Dota do niedzieli nie daleko...

reklama
Magda no ciężko było....chłopak ledwo w nerwicę nie popadł...tak więc za rok to chyba sama przyjadę na spotkanie z Toba...heheheh:-D

A dzisiaj Krzysiowi wyszły dwie górne jedynki...tralalalala....mamy juz 4 zębiska....piękne bialutkie, oczywiscie najpiekniejsze na świecie:-p
Ale wiecie co? strasznie sie bałam, że małego bedzie bolało...tyle o tym słyszałam....a tu praktycznie kilka razy smarowałam dziąsełka maścią i żadnego płaczu, wczoraj wieczorem tyle marudził.....Oby wyrzynanie reszty ząbków tez tak wyglądało:tak:Nie wiem może maść dobra....w kazdym razie bardzo się cieszę:tak:

Do góry