• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weroniczka nie przejmuj sie tak bardzo wszystkim!! a co do prania to tez wieszam wszystko tak ze praktycznie nie trzeba prasowac a jak raz poprosialm J to powiesil wszystko tak ze wygladlo jak psu z gardla wyjete !

reklama
To jak to wieszacie że prasować nie trzeba??? :-D:-D:-D
Bo moja mama też ze sznurka zdejmuje proste a ja jak bym nie powiesiła to i tak do prasowania... :crazy::-D Ładnie strzepuję, naciągam co trzeba i nic... ;-):-(

oj weroniczka wiemmm ale staraj sie myslec pozytywnie dla dobra córeczki!! juz wymyslilam imiona !! takie zeby pasowalo do Tadzia i Stasia to powinna byc Antosia albo Michasia!!

Weroniczka musisz mu wybaczyc, w koncu to facet a oni juz tak maja ;-):-D:-D. I popieram reszte, niech tesciowa posiedzi albo niech R sie produkuje i cos wymysli.

Alex :-D:-D:-D:-D:-D

Sylwia nie mam pojecia, moze to pleśniaki czy cos takiego?

Paula ja tez prasuje, mimo ze mam pralke z funkca latwego prasowania, ladnie wieszam ale i tak wg mnie trzeba to troszke przeleciec zelazkiem (przed chwila wlasnie skonczylam to robic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)

A i pracowita Iwona zrobila dzis 24 sloiki ogorkow :tak::tak::tak::tak:. M\Kupilam 14 kilo ogorkow i produkowalam.
W piatek zamierzam kupic jeszcze i robic ogorki z chili a w sobote moze pieczarki marynowane. Poza tym mam w plnach salatke z cukini ale to sie okaze czy sie uda.

reklama
Teściowej już nie załatwię bo ma inne plany a R wyszedł do sklepu i chyba boi się wrócić bo długo go nie ma:sorry2::sorry2:

Jutrzenka przetwory mówisz. Ale fajnie. Ja tak lubię je robić ale nie starczy mi sił w tym roku.

Stefanka a córusia będzie Małgosia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry