reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hihihi a u mnie nie zapowiada sie stosunkowo udany wieczór T juz se drzemie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

A tak wogole to Stefanka nam sie zapodziala ;-);-), tu nie zaglada ale na tym swojej prywatnej grupie co nie dla wszystkich jest dostem to sie pokazala. Chyba juz nas nie lubi :szok::szok::szok::-p:-p:-p:-p

Kasia hop hop gdzies Ty??

Alex, Joanna, Paula i reszta bandy nie zaniedbywac kolezanek :-D:-D:-D

To ja ide spac bo forum swieci pustkami.:crazy::crazy::crazy:

DOBRY WIECZÓR!!!!
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA JASIA
DIANA może rzeczywiście szczera rozmowa pomoże albo nie dorósł i się nie wyszumiał ale nie daj się walcz trzymam kciuki mocno:tak::tak:;-);-)
ELCIA ja też ci nie doradzę bo u nas kupka jest zawsze jedna w południe bez wysiłku i zdarza się druga w nocy a kaszkę też daję:tak::tak::-):-)
JUTRZENKA podziwiam cię tyle pracy tylko pozazdrościć;-):tak::-)
SYLWIA kukułeczka zarąbista:-D:-D:-D
i co tam jeszcze było napisane:dry::sorry2::crazy:

A wy znow na podejrzane tematy?:-D:tak::-D
Ja jestem, ale zaraz znikam, bo poznawo sie zrobilo. Caly wieczor to przed tv przesiedzialam, bo mi moj P gada, ze w ogole mnie nie widuje i ze z nim czasu nie spedzam, bo albo dzieckiem sie zajmuje( ale to akurat oczywiste) albo na kompie siedze. No wiec przesiedzialam z nim na kanapie prawie caly wieczor.
Teraz to juz pewnie nie ma tu nikogo, co? Spicie?

heh ja się jeszcze tu kręcę, ale chyba już nic nie ukręcę, bo mi i siły i weny brak ... obawiam się że ciężko mi będzie nawet do łózia się pokatulać ech

reklama
witam dziewczynki was i dzieciaczki my już spowrotem w rzeczywistości niestety:crazy:
nie będe dziś czytała wszystkiego bo już nocka późna
ale jedno słowo do sylwi

no moja droga gratulacje nowego suwaczka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jutro lub w poniedziałek wpadnę mam kupę prania i prasowan a po tych wakacjach :-):baffled:

Do góry