reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Grzechotka...no tak wszystko ładnie pięknie ale to pranie...
Diankus - tak trzymać!
Kasia, Oliś teraz ma zdrowe serduszko i musi nadgonić resztę urwisów :tak:

a my byliśmy dzisiaj w parku krajobrazowym koło Góry sw Anny - haszcze, haszcze, haszcze i dużo słońca. Fajne miejsce na wypad ale ze starszym dzieciorkiem, ale na pewno nie z wózeczkiem haha
Po za tym górne ząbki ida i dokuczają. Młody trze buzią o łóżeczko i tak zasypia - pyszczkiem w dół :sorry2::dry: Ancymon :happy:

reklama
hej hej ja na chwilek kilka
dzięki za miłe powitanie ja też sie cieszę że wróciłam

ale wiecie jak jest zawsze urlopu jest za mało:-D:baffled:

było fajnie byliśmy w Wilkasach koło giżycka tam mój wujek ma domek wypasiony drewniany pałacyk na d jeziorem Niegocin więc sobie tam pomieszkaliśmy
wszystko było by super gdyby jeszcze pogoda nam dopisała niestety pół wyjazdu lało ale nie tam deszczyk ulewy straszne cały dzień lało i noc lało i znowu dzień i noc wstrętnie było zimno i pochmurno :crazy::angry:
w sumie słonecznych dni mieliśmy 4 na 10 dni wyjazdu
no i plaga os wszędzie właziły do jedzenia do picia obsiadały cię brrrrr paskudztwo obrzydlistwo :wściekła/y:
Kuba to ma stalowe nerwy na nim siadały na głowie na nodze nawet na buzi i nie dziabnęły go a on spokojnie patrzył sobie na oskę:-D:szok:
ale miał trochę zabawy też kapał się w jeziorze i zwiedzał Giżycko i mikołajki oglądał żaglówki i łabędzie hehheh to była największa atrakcja dla niego

no a teraz już 3 pranie sie zrobiło i będę miała prasowania na tydzień niestety:confused::baffled::angry: troszkę ma katarek i jakby kaszelek po tym wyjeździe więc jutro idziemy do lekarza ale chyba nic mu nie jest bo zadowolony cały czas jest no i idę już następne zęby dwójki dolne to już razem osiem będzie :szok::laugh2:
jutro wkleje jakieś foty z wyjazdu

narazie nie mam siły czytać wszystkiego będę stopniowo bo żeście dużo napisały
ale napewno sto latek dla wszystkich 7 i 8 miesięczników

Ostatnia edycja:
A moj malolat zlozyl protest zywieniowy, dzis jak zjadl o 18 to koniec. Zrobilam mu po kapaniu mleka z odrobinka kaszki na zagestnieje (jak codzien) i nie chcial. R oczywiscie na to ze mu nie smalkuje ta kasza, zrob mu mleko. Mowie to mu zrob. Zrobil i dupa tez ni chcial, po prostu za pozno juz dla niego. Cieakwe ile pospi po tym mleku o 18 :no::no::no:.
Od jutra zmiana godzin karmienia. Ostatnie przed kapaniem musi byc ok 17 bo potem maly nie chce juz jesc bo je zmeczony i spacy. Teraz lezy w lozeczku i probuje usnac.

Ide i ja spac bo nie wiem ile bedzie mi dane pospac.

Zreszta i tak pustki wiec sama ze soba nie bede gadac :-D:-D:-D.

Do jutra.

Hello
Co tam słychac kochane?
Wyspane, wypoczęte?
Ja zapraszam na kawkę, bo właśnie robię.
Chwila relaksu każdemu się przyda,a zwłaszcza nam :tak:

U nas noc skończyła się o 5 musiałąm fortelem przekonać Wiktorka do jeszcze małej drzemki. a teraz młody po sniadanku znowu śpi.
A my dokładnie rok temu przestaliśmy zyć w "dziadostwie" (tak określił nasz ślub cywilny jeden ksiądz) i wzięliśmy ślub kościelny.
Zapytałam K. gdzie minie zaprasza...a on na to że jesteśmy zadłużeni :rofl2::rofl2::rofl2: chłopy.

No to jaka dla Was rozpuszczalna, parzona, czy z ekspresu?

Ja rozpuszczalną poproszę:-):-)

Magdalenka wczystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-):-)

Jutrzenka mi ostatnio też Marcel nie chce jesc kolacji:wściekła/y::wściekła/y: I potem budzi się o 6 rano głodny:wściekła/y:

Grzechotka dobrze, że jesteś spowrotem bo nam forum umiera:-( Trza je ratowac:tak::tak: Czekamy na zdjęcia:-)

A całej reszcie Dzieńdoberek:-):-):-)

witam !!!!!
jestem padnieta i niemam juz siły
od 2 dni mała wstaje około północy i ona wyspana:szok::szok::szok::szok::szok:i nie chce spac :szok::szok::szok:ja ja lulam a ta nic to ja do łózeczka a ta pobawi sie sama z pół godz i w ryk :szok::szok: mówie wam jakis szatan w nia wstapił ja ja do siebie i niechce spac dzis w nocy pospała z 3 godz padła o 3,30 i wstała o ..... 5:wściekła/y::wściekła/y: narmalnie wysiadam i co jej jest????zagoraco -nie , głodna -nie , to co???miejmy nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza bo padne na twarz :-:)-:)-:)-:)-(wy tez tak miałyscie ????

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
GRZECHOTKA supcio ze Kubunio zadowolony
KASIU to mówisz ze mój Prezesik jest niegrzeczny???? moze chcesz sie zamienic na Oliwka????;-);-)
MAGDALENKA dla mnie rozpuszczalna prosze mi relaks sie dzis nalezy o tak :tak::tak:
JOANNA mi tez podzuc troche tej pogody ok???;-);-)
lece cos zjesc bom głodna jak wilk

bardzo prosze dwie rozpuszczalne
Sylwia :-) dzięki
Biedna Elcia. Smacznego! A ja myślałam że to ja mam powód do narzekań...ale już nic nie mówię.
Ale ale...odpoczynek tez mi się nalezy ;-) a co !

A gdzie reszta???
No Dota jest usprawiedliwiona...pewne eszcze leży w ramionach swojego pięknego męża :-):-p:-)

reklama
JUTRZENKA ELCIA i dla całej reszty dziewczynek:tak::tak::-D:-D
MADZIU WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI ROCZNICY

Załączniki

• CA9JJBSRCA5GEO4RCAVZSGJDCAQ19IW7CAQBXWJ7CAIG025PCAM1EMPDCA5NZQSCCAGPCNAQCAVGXDTLCA2G8FEZCAJ8Y0HL.jpg
    CA9JJBSRCA5GEO4RCAVZSGJDCAQ19IW7CAQBXWJ7CAIG025PCAM1EMPDCA5NZQSCCAGPCNAQCAVGXDTLCA2G8FEZCAJ8Y0HL.jpg
    3,6 KB · Wyświetleń: 54
  • CACB61ODCAZN6EJMCANFW35CCAY4NI8QCAESIQBSCAR62T2ECABUWZHVCANIT9UOCAVZF9Z2CAALIA9JCAAZP7T4CAUI70OG.jpg
    CACB61ODCAZN6EJMCANFW35CCAY4NI8QCAESIQBSCAR62T2ECABUWZHVCANIT9UOCAVZF9Z2CAALIA9JCAAZP7T4CAUI70OG.jpg
    3,8 KB · Wyświetleń: 54
Do góry