reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:-) Joasiu kawka i dla Ciebie

A i na szybko torcik zrobiłam :-):-):-) dla każdego po kawałku, co by w bioderka nie poszło

torcik2.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się.
Magdalenka ty z samego rana katujesz mnie takim widokiem ciasta. Ty wstrętna;-);-);-) Ja ostatnio mam taką ochotę na ciasta że szok a w domci nic nie mam:sorry2::sorry2::sorry2:
A co do kawy to ja proszę rozpuszczalną z mlekiem.
No i zmykam bo lecę do przychodni zanieść stasiulkowe małe co nie co do badania bo musi mieć do przedszkola.
Miłego dnia kochane.

dzień dobry

my już dawno nie śpimy juz nawet rano na morfologii byliśmy trzeba zobaczyć czy już ta anemia minęła
teraz mały śpi
Magda no to milion lat razem w szczęściu i bez zadłużeń żeby mógł cie gdzieś zabrać:-D

Dzień doberek Laseczki :tak:
Łeb mi pęka, znęcania się nad matką kolejna noc i kolejny dzień. Oliś obudził się o 2:30 i do 4 w najlepsze się bawił, próby gaszenia światła kończyły się rykiem, bo nie mógł trafić w zabawki, a gdy zapalałam lampkę dziecko się cieszyło pełną gębą :baffled: :baffled: Kurcze czy te nasze dzieciaki dopada jakieś przesilenie na 8 miesięcy???? Nie wiem co jest grane, ale ja wymiękam. Młody śpi w sumie jakieś 6 godzin na dobę i wcale nie jest zmęczony w przeciwieństwie do mnie.

Kasia ja tak miałam 2,3 miesiące temu - Wiktor nie spał w dzień w nocy non stop pobudki. Ciężki okres...ale na całe szczeście przeszło! Mam nadzieję że i u Was powrócą spokojne dni :tak::tak::tak::tak:

U Was też jest tak gorąco- u nas na slądku dodatkowo jest okropnie duszno i nie ma czym oddychać, wszystko sie klei - bleh.

Wiecie co mój syn uwielbia ... mokre szmaty. Jak wieszam pranie to uwielbia się przytulac do mokrych ubrań. Dałam mu więc zwilżoną pieluszkę tetrową i sie z nią nie rozstaje hehe - śmieszne dzieciaki.

Witajcie slicznotki stosunkowo gorąco;-):-D

U mnie baaaaardzo fajnie, najwazniejsze,że razem:-)

Magda to wszystkiego dobrego:-)...Teraz wieczorkiem to może byś jakies drinki nam postawiła....heheh;-)My jutro mamy druga rocznicę ślubu....kiedy to było? Może też wam cos postawie, może i ciasto upiekę;-)

u nas tez bardzo duszno, niby słonca nie ma....

Grzechotka helloł po wakacjach:-)

Cichutko tu dzisiaj, może ten upał...zajrze wieczorkiem, to może się rozpiszecie...
Papatki ciotki!!!:-):-):-)

no żeczywiście strasznie tu cicho :confused:
byliśmy u lekarza morfologia dobra anemii brak:-D ma troszkę czerwone gardełko i katarek ale dostał jakieś syropki i leki homeopatyczne
ta lekarka do której chodzę jest homeopatą więc z zasady dostajemy tylko takie leki
mój synek dostał dzoisiaj miseczkę z jedzeniem do ręki żeby sam jadł hehheeh musiałam go potem pod prysznicem myć i podłogę tak napaskudził nawet kilka razy trafił do buzi rączkami z jedzeniem a uwaw miał mówię wam jak się cieszył jak plaskjał w misce z jedzeniem popatrzcie jaki brudasek :-D

a po jedzeniu sprzatanie:-D

reklama
oj strasznie cicho !!!
Kubunio słodki hihihih:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
my dzisaiaj byłysmy u lekarza i powiedziała zeby odstawic kaszke mleczna i podawac bezmleczna i wprowadzic danonki :tak::tak::tak::tak: zobaczymy co bedzie
i jeszcze jedno
moja mysza raczkuje :-D:-D:-D:-D:-Djupiiiiii!!!!!!jeny jak jej to fajnie wychodzi supcio co wy na to???

Do góry