reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZONKA
MADZIA przepis fajny a wypróbowany przez ciebie;-):-)
ANETKA,ELCIA I ASIA fryzurki super:tak::-)
JUTRZENAK może jakiś masaż pomoże głowy i wracaj do zdrówka:tak::tak:;-)
GRZECHOTKA to ty bogata jesteś;-):-)

magda dobre te sposoby ja najbardziej te happy pills bym se zapodała hehehhe:-D:-D

sylwia ja mam ci cos kupować a kto na ibizie się będzie wylegiwał ty lepiej nam jakies pamiątki choć przyślij :-D:-D

a ja zaraz walnę sobie żubrówkę z sokiem jabłkowym mniam lubię bardzo R nawet specjalnie pojechał po sok hnmmmmm to nowośc :-D:-D:-D a jutro albo w niedzielę nawet do kina idziemy skrucha czyżby...

no i gdzie moje maniery sorki chłopaki stara ciotka krótka pamięć ma 'sto latek Ksawku i Tadziu cmoki cmoki

Dziewczynki fryzurki super :tak:
Ja z utęsknieniem czekam na wyjazd do Polski i na spotkanie z Wami :tak:
Oczywiście lecę zaraz znowu do Olisia, bo jest non stop nawijka :-p

magda dobre te sposoby ja najbardziej te happy pills bym se zapodała hehehhe:-D:-D

Ja też wybieram tą metodę bo najłatwiejsza;-) Nie musisz się nic wysilac, łykasz i jesteś happy:-D:laugh2:

Grzechotka na pamiątkę to Ci moje zdjęcie wyślę:-p;-)

A ja sobie właśnie winko popijam:tak::tak: Jeszcze niedawno nie mogłam choc miałam wielką ochotę:baffled: ale teraz to nawet wskazane;-)

grzechotka hehehe ja to juz drugi dzien żubra popijam ale po pierwszym drinku zawsze zasypiam i v stwierdził ze dziś mi nie da hehehe.
super ze podpisaliscie w koncu ta umowe:-)my tez juz wszystko załatwilismy pozytywnie:tak:;-)

dziewczyny fryzurki fajne..ja tez wciaz bije sie z myslami.. i chyba znow zetne włoski , kusi mnie cos takiego jak ma ewa no i moja kochana grzechotka tez ma taka piekną fryzurke..tylko boje sie tych moich loków....no i wciaz mi te kudły wypadają...echhg
grzechotka a apropo wyjazdu do kachy to jakby wszystko doszło do skutku to mogłybysmy razem pojechac:tak:chociaz tez nie wiem jak to u mnie bedzie bo w tym czasie valdi bedzie juz na statku:-(

no i jeszcze naj dla solenizantow:-)

wódeczka na smuteczki jeszcze nie wypróbowana...ale może niedługo
u mnie żubrówka stoi , sok też...ale jakoś wybieram grzecznie herbatkę :sorry2:

a u nas ten katar i problemy żołądkowe to jakiś virusek, bo K. wrocił z pracy z takimi samymi objawami :dry:

Viki, Grzechotka
super że się Wam udalo sprawy pozałatwiać :tak::tak::tak: I widzę że przyjaźń nam to na oczach rozkwita :tak:pięknie!
Grzechotka trzymam kciuki żeby już R. tak na stałe zostało :tak::tak::tak:

No taką happy pill mieć...a może jakies ziółko ;-):-p

hej
To i ja sie do pijacych dolaczam. Wlasnie wypilam wode z kropklami zoladkowymi i nic mi nie pomaga. Juz mam dosc tego bolu

Viki na wlosy juz Ci kiedys polecalam Capivit piekne wlosy. Ja juz 5 m-cy biore, codziennie susze i prostuje wlosy i nie wypadaja.

Sylwia super, fajny taki wyjazd.

Magda przeslij mi te pigulki bo humor mm wisielczy

reklama
Do góry