reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Magda po co ????? a tak zeby miała ale wcale sie przy tym nie upieram przebic przebije napewno ale kiedy to niewiem :-):-)a ja nie widze blond pasemek buuuuuu:-:)-:)-:)-(

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Elcia ja mówiłam że zrobię sobie blond pasemka jak mi Grzechotka prześle trochę swoich włosów, których ma nadmiar :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

A jak Oliwcia będzie miała te kolczyli i jak jej inne dziecko urwie w piaskownicy ??

reklama
Siema Cioteczki :)

Buziaki dla dzisiejszych Solenizantów:-):-):-)

Przeczytałam wszystkie Wasze posty, ale jakoś pamięć już nie ta ... więc wybaczcie;-)

Ja również dołączam się do piwkujących ... u mnie standard (wareczka strong):-p:rofl2::happy:
Poza tym nic nowego ... choć wreszcie dziś się wyspałam, bo wzięłam sobie wolne i spaliśmy z młodym do .... 11:szok: No oczywiście z przerwami na am-am, kupkę, targanie matce włosów, kopanie po plecach i takie tam ...:rofl2: ale się wyspałam:happy:
A cały dzień się przewłóczyliśmy ...

Aha ... Dziewczyny super fryzurki!!! I nie uwierzycie ... wczoraj się chciałam umówić do fryzjerki, ale się nie udało, bo się urlopuje! Hehe ... ale nas wszystkie wzięło na fryzjera:):)

Rety .... ale już późno!!!:szok:

Ostatnia edycja:
No to ja dzisiaj pierwsza :-)

DZIEŃ DOBRY MOJE PANIE !
Życzę bardzo radosnego i udanego dnia !!

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

wiamy

ja wczoraj nawet bez pożegnania Kuba sie obudził i nie chciał zasnąć wreszcie wzięłam go do łóżka żeby zasnął i sama zasnęłam jeszcze chlipał przez pół godziny przez sen ja nie wiem od czego on si,e tak budzi :baffled::baffled::baffled::baffled:

u nas wreszcie ładna pogoda jedziemy dzis szukac jakiejś umywaliki i kinkietów do łazienki bo wreszcie ja skończymy i wreszcie zęby będę mogła umyć w łazience a nie w kuchni:-D:-D:-D:-D

dzien dobry !!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
KASIU MI PASUJE NA 26 WRZESNIA BARDZO PASUJE JA SIE PISZE !!!!
DZIEWCZYNY KTO JEDZIE DO KASI ?????DAWAC ODPOWIEDZ SZYBKO !!!!!!!
MIŁEGO DNIA LASECZKI JADE NA ZAKUPY HIHIHI:-p:-p:-p:-p:-pCO WAM KUPIC ?????HIHIHIHI:laugh2::laugh2::laugh2::-p:-p

reklama
Do góry