reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

heh zaś jakaś plota poszła :rofl2:
nie jestem nauczycielką tylko akurat kończy mi się wychowawczy...na więcej nas nie stać :dry: a posiedziałbym sobie :tak::tak:
no i jedyne moje przygotowania to nieudane cięcie na głowie :rofl2:
no i staram się nie myśleć, ale jakoś silniejsze jest to ode mnie :wściekła/y:

reklama
Ja zrozumiałam, że jesteś nauczycielką. Chyba mówiłaś, że wracasz do szkoły to tak wydedukowałam, ale może źle zrozumiałam.
Ale w szkole pracujesz czy też nie? Bo już się pogubiłam.

Hej,hej!!!:-)

Magda to w jakiej Ty szkole uczysz...hehehe....;-):-pUkrywasz to przed nami?

U nas tez bardzo leniwy, spokojny dzień:tak: Rano bylismy na sobotnich zakupach, potem z piesiem na szczepieniu...obiadek i spalismy we trójkę 2 godzinki...teraz kawka i idziemy zaraz pospacerować:-):-)

Buziaki:-)
pa
Magda, Asiacur w takim razie wykorzystujcie ostatnie chwile na wychowawczym....jeszcze macie caaaałą niedzielę:tak:;-)

A ja właśnie wróciałam z zakupów, uffffff:-) Ale to jest męczące:szok::szok::szok:
No ale jestem zadowolona:tak: portwel mojego męża już raczej nie:no::-p:rofl2:

Przestańcie o tym spotkaniu gadac bo jestem zazdrosna:-(;-)

witajcie matki polki :)
my tez dzis na zakupach bylismy heheh oczywiscie :)
no i nie zapominajcie ze ja tez wracam do pracy :) ale sie nie martwie bo juz mam wszystko przecwiczone i powiem wam ze nie ma to jak szczerbaty usmiech Gajutka jak wracam do domu heheh
o spotkaniu to sie nawet nie wypowiadam :(
zdrowka dla zakatarkowanych dzieciaczkow i sto lat dla JUBILATOWWWWWWWWWW!!!

Kurcze o tych kolczykach to gdzieś mi umknęło, ja też jestem przeciwna. Jak bym biała (nie daj Boże) córcię to poczekałabym aż by sama taką decyzję podjęła. A nóż widelec nie podobałyby jej się dziury w uszach :confused:
Asiacur weź piątek wolny ;-) Komunikacja jeździ spod domów centrum co chwilkę, a do głównej trasy mój tata mógłby po Was wyjechać ;-)

kurcze wiecie co się stało ale jestem zła
byliśmy dziś w castoramie kupić umywalkę wybraliśmy umywalkę za 300 zł ale karty nam nie przyjeło bo jakaś awaria w banku była więc wycofaliśmy kupono wróciliśmy bez umywali patrze w domu na tranzakcje a tam pobranie z castoramy na 300 zł nie wiem co teraz nie mamy tego paragonu że tranzakcja odrzucona bo po co mieliśmy trzymac przy nas wycofałam kupno z kasy
nie wiem maja chyba wszystkie tranzakcje w komputerze poza tym mieliby nadmiar kasy w stosunku do sprzedanych produktów no i kod z tej umywaliki chyba można sprawdzić nie wiem R pojechał to wyjaśniac żesz ku..... mać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

grzechotka nie martw sie na pewno dojda do tego ze pomylkowo sciagnelo ci kase!! tylko byc moze bedziesz musiala poczekac az podlicza kase...
a co do kolczykow to ja pamietam jak meczylam mame ze chce miec przekute uszy i uwazam ze tak to sie powinno odbyc :)) mialam kolo 6 lat i to byla dla mnie nagroda za cos i wcale nie myslalam o tym ze bedzie bolalo hehh

Byłam w Biedronce na zakupach, ale już wróciłam hehe...

Ja Julci też przekuję uszka jak powie że chce... :tak: Po co robić to wcześniej???
Na niemowlakach niedawno zamknęli wątek o kolczykach bo dziewczyny sobie nawrzucały tak je ten temat ostro poruszył... hihihihi.... :laugh2:

Grzechotka jak się wyjaśni to napisz... :tak:

Stefa Gajutka szczerbaty uśmiech jest niesamowity. Jeszcze tak nosio przy tym marszczy... hehehe...

Sylwia a co kupiłaś ciekawego???

Kasia ja przez najbliższe 3 tygodnie będę katowała temat Wołomina. Do bólu... :-D

reklama
dementuje wszelkie plotki: moja przygoda ze szkołą i edukacją zakończyła się 4 lata temu pracą magisterską :-)

Grzechotka :crazy: ale pech! A ja nawet nie sprawdzam takich rzeczy :sorry2::dry:

Do góry