reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

szogun już śpi:tak:
dzisiaj spacerku nie było........
elcia zdrówka dla oliwki:tak:
viki
to ciekawe co ci lekarz powie w środę trzymam kciuki że będzie dobrze:tak:
kasia ty to pomysłowa jesteś i fajnie że podoba się małemu:tak::-D
kacha jak misiaczek??prezesik szaleje...
ewedja ja też zasiadam jak szogun śpi i powodzenia w czytaniu:tak:
a gdzie jest grzechotka???czy ktoś widział ją....
paula ja się nie zdenerwowałam fajne to było tylko tyle trzeba klikać i koniec jest fajowy:-D:-D:-D
i co jeszcze:dry:
łał ale daje deszcz po szybach masakra....

reklama
heja

joanna dobrze że choć ty o mnie pamiętasz dobra dziewczynka jesteś:-D:-D
ja ostatnio nie mam weny to raz a czasu to dwa zapierdziel w robocie zaperdziel w domu trza też trochę z meżem czasu spedzic:-D:-D

paula mnie tez przyszło 400 zł wyrównanie za energię na szczeście mielismy nadpłate 200 więc juz tylko 200 do zapłaty ale miec a nie mieć
a panele mylę ajaxem uniwesalnym bo najładniej wyglada i nie ma smug myłam pronto albo sidoluxem ale jhakas mgiełka dziwna zostawała na nich

viki ja sie nie znam

witaski laski :-D:-D:-D

Viki nie pomoge bo sie nie znam

Grzechotka rzuc te robote i wracaj do nas

Kata roztargniony powiadasz :-D:-D

Joanna u mnie tez paskudnie, wietrznie i pada :no:

Kasia fajna zabawa :tak:

Ewedja ja w ciagu dnia to z pracy pisze a potem dopiero wieczorem jak Kub a spi bo on zaraz mi myszke wyrywa :crazy:

A ja dzis zamowilam komode do salonu :happy::happy: w koncu i kupilismy wozek :tak:

Hej z wieczora:-):-)

Ja byłam odebrac autko Marcelkowe. Super jest, wogóle nie zniszczone a 40Ł taniej niż w sklepie:-) Mały jutro będzie miał super niespodziankę, pewnie będę miała go z głowy na cały dzień:tak:

Viki kurcze, żeby to była jakaś pomyłka albo nic poważnego

Kata ja zawsze zapominam zamknąc samochód:zawstydzona/y::zawstydzona/y: a ile razy już zjebki za to dostałam:szok::-(

Asiacur a czym tak się wzruszasz??

Sylwia, wpienił mnie mój staruch i jak nigdy zamiast się wpienić, to ja się wzruszyłam, bo mi już ręce opadają. On jest kuźwa niereformowalny jak stary ramol!

kobietki zeszlo mi 5 godzin zeby nadrobic :szok::szok::szok::tak::tak::tak::-D:-D:-D
ale udalo sie :-):-):-)
z tym moim diabolkiem to jest masakra, jak widzi ze sie myszka swieci to ma zabawe na calego :tak::tak::tak:

niestety nie dam rady wszystkim poodpisywac wiec zeby nikt nie byl stratny to mam cos dla wszystkich

Bisous28.gif
Amour25.gif
Amour67.gif

reklama
asia nie martw się! mój też konserwa :-D matko ile ja się nieraz muszę naargumentować, natłumaczyć, przekonać ale mi się udaje :-)
przykłady? proszę bardzo:
- nie meblować pokoju bo on kocha przestrzeń (nieważne, że brak miejsca na klamoty :wściekła/y:)
- nie malować, nie przestawić mebli bo on tak może mieszkać 40 lat
- na każdą moją propozycję zmiany słyszę: po co? :wściekła/y:

Do góry