reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

viki nie martw się na zapas! skąd takie różnice? były robione w odstępie czasowym?

kasia robilismy raz badanie , napisałam 4 wyniki mając na mysli 4 rózne nazwy,
nie ma jakos bardzo tych norm poprzekraczanych no ale jednak sa..
np
czas protrombinowy 17 sek(norma 12-16)
wskażnik protrombinowy 75,9 (norma 81-109)
inr 1,41 (norma 0,91-1,31)
aptt 40,9 (norma 26-40)

jeszcze dodam ze np morfologie ma bardzo dobrą, wręcz idealną!!!

moze któras ma jakies pojecie na ten temat i potrafi mi coś powiedziec????

Ostatnia edycja:
reklama
Viki nie martw się na zapas, może Aneczka jakoś by Tobie pomogła z tymi wynikami?

Za wcześnie się ucieszyłam z tą pogodą, niby teraz świeci słońce, ale co chwilę mżawka jest:baffled: Kij z tym, ważne, że chociaż na chwilę Młody się przewietrzył i, że odebraliśmy dzisiaj tego misia:-) Właśnie go ładuję, a jak się naładuje to będzie moje dziecko z nim szalało :-D:-D:-D

Iza też Ciebie zaprosiłam na NK, znaczy wydaje mi się, że Ciebie, wydaje mi się, że Marcelita na zdjęciu rozpoznaję, a jak to nie Ty to ktoś walnie zdziwko lekkie ;-):-p:rofl2:

elllo-mam chwilkę wolną
która podesłała mi słoneczko?????-przyznać się -więc bardzo dziękuję!!!!!
mam dzisiaj ćwiczenia -ale nie chce mi się jak ch******
może sobie daruję?-hmmm.....

martwię się Kubusia zgryzem a właściwie tym że on zakłada dolne ząbki na górne i szczerzy kły :tak:-nie wiem czy to tak specjalnie czy powinnam iść z tym gdzieś?-o ile pamiętam to chyba pedodonta (taki stomatolog dziecięcy) no ale gdzie ja go znajdę????-Wasze maluchy też tak robią???
nie mogę mu sprawdzić jak ma zamkniętą bużkę jak te ząbki na siebie nachodzą bo sobie nie da i zaraz rozdziawia pyszczek.......

Viki-to nie za ciekawie z Damiankowym noskiem i tym krwawieniem-daj znać jak już będziecie po wizycie.-trzymam kciuki.

no to co tam kobitki porabiacie????

Ostatnia edycja:
witajcie babeczki

ja nie wiem jak wy to robicie ze tyle potraficie napisac, ja mam dni takie jak ostatnie 3 ze na nic nie starcza mi czasu:no::no::no: czasami zastanawiam sie dlaczego doba nie ma 48 godzin i pewnie tez by mi bylo malo :szok::szok::szok:
ja poprostu nie wyrabiam, juz mam dosc czasami, z tym moim diabolkiem dzien uplywa tak szybko ze czasami nie mam czasu cos zjesc (choc to raczej pozytywne):tak::tak:
jak on nie spi to wlaczam komputer i czasami uda mi sie poczytac coscie naskrobaly, a jak tylko chce cos odpisac to zaraz musze isc albo sie z nim bawic albo cos w domu robic, ja juz nie mam sily, zeby sobie to wszystko tak poukladac zeby mi czasu starczalo :angry::angry::angry:
JAK WY TO ROBICIE ZE WAM STARCZA CZASU POPISAC COS

postaram sie teraz nadrobic zaleglosci i poodpisywac zanim diabolek wstanie:tak::tak::tak:

kurcze ja mam do nadrobienia ponad 50 stron KOSZMAR

Ostatnia edycja:
Hejka!
Czytam i czytam Was, ale się nie wyrobię. Zaraz spadam do dentysty.
Dota, śmiałam się, że twój mąż ma za zęba 1500zł zapłacić, a u mnie wyszło to samo - leczenie 400zł i korona 1000zł:szok::szok::szok::szok:Z korony na razie zrezygnowałam, bo stwierdziłam, że koleś chce mnie naciągnąć. I tak se wymyślił leczenie kanałowe a ząb mnie w ogóle nie bolał. Jeszcze mi dwa wynalazł. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Paula, faktycznie strasznie dużo płacisz te rachunki. Aż niemożliwe. A kto jest waszym dostarczycielem prądu, STOEN? Ja płacę tak 140 na dwa miesiące prognozy oczywiście. Ale jak mi przyszło podliczenie to miałam niedopłaty tylko 9zł. Nie bierzecie takiej ewentualności, że ktoś wam się podpiął pod licznik?Wiem, ze takie rzeczy się zdarzają. My też mamy tv i chodzi non stop, dwa kompy, kuchnię elektryczną. Kurcze, współczuję ci takiego wydatku, brrr

Resztę napisze później jak wróce.

Aaaa, Viki na zajady trza brać vit. B compleks. Ja smarowałam jeszcze sudocremem. W ciąży miałam je non stop.

elo
my juz po lekarzu no i niestety antybiotyk:( buuuuu ostre zapalenie bucha i napewno to przez katar :( i powiedział zaby na drugoi raz nie lekceważyć tego ze maluch grzebie czesto w uchu :( bo moze naprawde byc cos powaznego no i tyle jestem padnieta bylismy potem u znajomych na kawce
a co do rachunków to powiem wam ze my za wode płacimy co kwartał i teraz mamy do zapłaty 38 zl a za prad za2,5 mc wyszło 200zł

Ostatnia edycja:
hejo.......co u Was??
ja byłambyłam w mieście na zakupach jak tylko zjedlismy obiad-zostawiłam Kubcia z J i pojechałam na zakupy-takie spożywcze rzeczy.
potem oglądaliśmy film i jakoś zleciało zeszlismy na kolacyjkę i teraz na chwilkę wpadłam.
Kuba mnie rozbraja-nauczyłam go nowej zabawy-włączam muzykę;
mówię tak...
-rączki tańczą-i pokazuję mu sama jak tańczą moje ręce-on naśladuje-potem nóżki tańczą i dalej mu pokazuję potem pupa tańczy i głowa tańczy -a on gibie sie na boki i śmieje aż się zanosi...
Danseurvert.gif
no i tak sobie tańczymy
Banane05.gif
Banane01.gif

reklama
kasia fajna zabawa :-D zgapię :-p co do tego zgryzu to nie wiem ale moja czasami tak specjalnie kłapie wysuwając dolną szczękę do przodu i mówi przy tym ła ła ła :-D
viki ja ci nie pomogę bo się nie znam ale powpisuj każde sfromułowanie w neta (choć pewnie już to zrobiłaś ;-)) i poczytaj. może jakieś lekarskie forum :confused:
elcia niech to chorbóbsko precz idzie od oliwci! :angry:
ewa też miałam okres, że brakowało mi czasu ale teraz zasiadam jak młoda śpi bo resztę mogę zrobić jak buszuje. mam wtedy chwilę dla siebie i tylko dla siebie :tak:
kacha jak miś się sprawuje? ten na bateryjki :-);-)

u nas się rozpadało i pojechaliśmy na zakupy... młoda złapała zająca w mokrej kałuży :-D a to wszystko przez to, że t. zostawił mnie z torbami i nią a sam pobiegł bo zapomniał czy zamknął samochód :wściekła/y: jakiś rozkojarzony ten mój mąż :wściekła/y: tłumaczył się, że dziecko trzymał na rękach - no comment :baffled:

Do góry