reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
A ja o rachunakch to nie chce nic mowic bo :angry::angry:, pierd... elktrownia nas do szalu doprowadza, nie mozemy sie z nimi dogadac, jakis tluki :crazy::crazy:, 2 m-ce nieplace bo nadplacilam przez poprzedni okres a oni mi teraz dowalili rachnunki 350 za m-c :angry::angry::angry:, ostatni raz , jeszcze teraz to zaplacuimy i zobaczymy co zrobia a potem to R mowi ze walnie 2 piwa i pojdzie tam taka afere zrobili ze tylko dym bedzie szedl :angry::angry::angry::angry:. Skandal jakis 2 osoby w domu i arowki energooszczedne, sprzt glownie klasy A i za co 300 sie pytam miesiacznie :angry::angry::angry:
Do tego gaz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, 3 lata temu zaplacilam za przylacze i ciagle go nie mam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, R wozi takie duze butle i jedna kosztuje 145 zeta a starcza na 4-5 dni i jeszcze kominkiem dopalamy :angry::angry::angry: to wychodzi ok 1000 miesiecznie za ogrzewanie :angry::angry::angry:.
I zyj tu w taki popier.... kraju :angry::angry::angry:

Ale sie wyladowalam :-D:-D:-D, ale nic idzie wiosna skoncza sie wydatki na gaz to odetchne :tak::tak:

Kasia nie ma za co przepraszac ;-);-), gdyby nie Kba to tez bym spac poszla bo R na gorze siedzial :confused::confused:

Iza robota jakos leci ;-)

Paula rozumiemim Cie doskonale :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, Ja kupilam Ajax floral fiesta o zapachu bzu :-):-), jeszcze wczorja jak wrocilismy do domu i weszlam to czulam zapach tego plynu :tak::tak:, to taki plyn ogolny do mycia, smug nie mam bo mam mopa takiego duzego viledy. A tych do paneli nie kupuje bo one smierdza :baffled::baffled:, wole takim do wszystkiego umyc. A wogole to R chodzi na bosaka i mnie wkurza bo w sobote umylam a juz wczoraj takie jakby poodciskane slady byly :baffled:

Anetka zdrowka dla maluszkow :tak::tak:, tez czekam na zwrot i mnie krew zalewa :angry::angry:, pracuje w us i juz 1,5 m-c na niego czekam :angry::angry: a chcialam wozek i komode kupic :crazy:

Weroniczka zazdroszcze, tez bym chciala umiec cos uszyc :confused:

Kurde tyle piszecie ze nie dam rady czytac, tylko co przelecialam

Zycze wszystkich marzacym o fasolkach powodzenia w staraniach :tak::tak:

nie wymieniionym przesylam buziaki, wybaczcie ale praca czeka :crazy:

Kurde napisalam tak chaotycznie jak ta Ola czy Justyna czy Maria :baffled::baffled:

joanna to dobrze ja też jeszcze jestem póki mój brzdąc śpi..to co?? może herbatka:confused::-D
kasiamaj paaaa miłego dzionka
Jutrzenka bidulko to jednak Ty masz najgorzej z rachunkami, ale już niedługo gaz odpada...tylko krew zalewa z tej bezradności, trzeba płacić bo nie ma wyjścia i tyle

Ostatnia edycja:
Paulaaaa:-Dnie moge tego cholerstwa wyłaczyc.....wrrrrrrrrrr:wściekła/y:

Siostra a ja myslałam,ze to zapach piwa tak ladnie utzymuje sie na Twoich podłogach...hehehe:-D
Smiley-IPB-116.gif

Iza to niech bedzie i herbatka....ide sobie zaparzyc
Smiley-IPB-108.gif

jutrzenka tak to bywa z opłatami i gazem człowieka szlak trafia..
iza herbatka nie zbyt ale kawkę poproszę:-D:-D
paula mi też się nie chce włączyć ale będę próbować:tak:

reklama
Do góry